Til Death Do Us Part: V novém akčňáku se nevěsta ze svatby doslova proseká

Til Death Do Us Part: V novém akčňáku se nevěsta ze svatby doslova proseká | Fandíme filmu
Cinedigm Entertainment Group
Zobrazit dalších 5 obrázků
Když si vás vzít nechce, tak ji nenuťte. Můžete za to krvavě zaplatit. Pusťte si trailer nového snímku.

V traileru se divákům představuje novinka Til Death Do Us Part (Dokud nás smrt nerozdělí). Ta v sobě míchá prvky akce a hororu. Točí se kolem nevěsty, která na poslední chvíli odřekne svatbu se svým nastávajícím. Ten je buď extrémně posedlý kontrolou nebo v nějaké mafii, protože za snoubenkou pošle své nohsledy. Aniž bychom znali další kontext, v tu ránu je vše nad slunce jasné: Na nevěstu čeká souboj na život a na smrt, jaký by jí nezáviděla ani Uma Thurman.

Film se holedbá označením „od tvůrce Nezvaného osudu“, to je ale trochu silné tvrzení. Producentem Til Death Do Us Part je Jeffrey Reddick, který před lety pro Nezvratný osud pomáhal psát scénář. Reálný tvůrčí tým Til Death Do Us Part je bohužel výrazně slabší. Režíruje Timothy Woodward Jr., který dosud natočil samá béčka, často hluboko s hodnocením hluboko pod 50%, ať už se podíváte na libovolnou databázi. Scenáristé Chad Law a Shane Dax Taylor jsou bohužel dost podobná písnička. Trailer pro Til Death Do Us Part nicméně úplně marně nevypadá. Tak něj mrkněte a sami uvidíte, jestli by nakonec nemohla ze snímku být zábavná řezanice.

Hlavní hrdinku ztvárnila Natalie Burn, krom ní ve filmu vystupují Cam Gigandet, Jason Patric či Ser'Darius. Film bude na VOD uveden 4. srpna a dole pod trailerem najdete fotky.

Podklady a foto: Cinedigm Entertainment Group

Galerie: 6

Til Death Do Us Part: V novém akčňáku se nevěsta ze svatby doslova proseká | Fandíme filmu Til Death Do Us Part: V novém akčňáku se nevěsta ze svatby doslova proseká | Fandíme filmu Til Death Do Us Part: V novém akčňáku se nevěsta ze svatby doslova proseká | Fandíme filmu Til Death Do Us Part: V novém akčňáku se nevěsta ze svatby doslova proseká | Fandíme filmu Til Death Do Us Part: V novém akčňáku se nevěsta ze svatby doslova proseká | Fandíme filmu Til Death Do Us Part: V novém akčňáku se nevěsta ze svatby doslova proseká | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu