Hidden Strike: Jackie Chan a John Cena zachraňují společně rukojmí

Hidden Strike: Jackie Chan a John Cena zachraňují společně rukojmí | Fandíme filmu
XYZ Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dlouho odkládaný film ukázal trailer, který míchá akční buddy komedii s Šíleným Maxem.

Snímek Hidden Strike podle oficiální anotace pojednává o dvou bývalých členech speciálních sil, kteří musejí spojit síly, aby evakuovali skupinu civilistů z irácké rafinérie po „silnici smrti“ do bezpečí Zelené zóny. Ústřední dvě postavy ztvárnili Jackie Chan a John Cena.

Snímek se chystá už od roku 2017, postupně byl známý pod názvy Project X-Traction, Ex-Baghdad, Project X, The Furious Sandstorm či S.N.A.F.U. Prapůvodně spolu s Chanem měl ve filmu vystupoval Sylvester Stallone. Stallone byl přeobsazený Cenou, natáčení v půlce zastavily sesuvy bahna po prudkých deštích a následně trvalo asi pět let, než se film od dotočení dostane až k divákům.

Není vůbec jasné, co zdržení způsobilo. Spekuluje se, že částečně za odklad může to, že se Čína jeden čas daleko víc soustředila na kompletně lokální filmy, s čínskými tvůrci a herci. Pak tu byl Cenův PR průšvih, kdy herec označil Taiwan za stát, a následně se za to čínskému lidu patolízalsky omlouval. A také proběhla pandemie. I tak je ale pět let podivně dlouhá doba a v traileru snímek působí, jako by jej snad ani nikdo zveřejnit neplánoval.

Hidden Strike sice údajně měl stát 80 milionů dolarů, na první pohled však vypadá hrozně. Triky jsou místy vyloženě zoufalé a ve velké části trailerů se zdá, že jsou do špatně renderovaných pozadí lidské postavy vloženy tak okatě, jako by vůbec nebyl čas (rozpočet / zkušenosti…) na správné svícení a stínování.

Snímek míchá akční buddy komedii nesourodých hrdinů s vizuálem skoro jak z Šíleného Maxe a celé to vyznívá hrozně jalově, jako by se točilo narychlo, komplet před zeleným pozadím a spoléhalo se, že trikaři vše zachrání. Zatím se zdá, že se tak nestalo.

Film natočil Scott Waugh (Povinnost a čest, Need for Speed, Expendables 4), v roli záporáka vystupuje Pilou Asbæk. Film má být uveden někdy během letošního roku.

Podklady a foto: XYZ Films

Galerie: 6

Hidden Strike: Jackie Chan a John Cena zachraňují společně rukojmí | Fandíme filmu Hidden Strike: Jackie Chan a John Cena zachraňují společně rukojmí | Fandíme filmu Hidden Strike: Jackie Chan a John Cena zachraňují společně rukojmí | Fandíme filmu Hidden Strike: Jackie Chan a John Cena zachraňují společně rukojmí | Fandíme filmu Hidden Strike: Jackie Chan a John Cena zachraňují společně rukojmí | Fandíme filmu Hidden Strike: Jackie Chan a John Cena zachraňují společně rukojmí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest