Rychle a zběsile: Podle Diesela požádalo studio o přidání dalšího filmu

Rychle a zběsile: Podle Diesela požádalo studio o přidání dalšího filmu | Fandíme filmu
Universal Pictures
Závěrečný příběh zběsilé ságy nemá být rozdělený na dvě, ale rovnou na tři části.

Ještě jedna novina z premiéry Rychle a zběsile 10, kterou prostě nemůžeme vynechat, protože je zkrátka velká. Krom toho, že byl odhalen návrat jedné postavy a dozvěděli jsme se, co na film říkají první diváci, prozradil jednu horkou informaci také Vin Diesel.

V rozhovoru pro sever Fandango na kameru řekl, že původním záměrem sice bylo rozdělit Fast X na dvě části, ale když studio Universal „desítku“ vidělo, tak prý požádalo o to, zda by filmaři neudělali ze závěru ságy rovnou trilogii. Michelle Rodriguez po jeho boku dodala, že všechny příběhy přeci mají tři akty. Když se reportérka zeptala, zda můžeme „dvanáctku“ brát za oficiálně oznámenou, tak Diesel se smíchem téma ukončil. Když se další novináři pokusili získat vyjádření studia Universal, tak to pouze řeklo, že v tuhle chvíli Dieselův výrok nemůže komentovat.

Těžko říct, zda studio skutečně o rozdělení Fast X na tři filmy nebo na dva opravdu požádalo, anebo je to nějaký pokus Diesela, jak skrz média studio k dalšímu dílu dotlačit. Co je jisté, pokud série bude vydělávat a herci ochotní v ní vystupovat, Universal nemá důvod se ságou končit. Z „kreativního“ hlediska také rozhodně nebude problém další film přidat. Hobit také dokázal za pochodu původně plánovanou dvojku rozdělit na dvojku a trojku. A Rychle a zběsile na rozdíl od něj nemá žádnou pevně danou předlohu. Scénáristé si mohou dělat, co chtějí. Víme, že desítka se dost upravovala a ještě při natáčení se psal celý nový závěrečný akt. Jakýkoliv scénář je iluze: U téhle značky jde čistě o to, naplánovat stylové akční sekvence a dostat do nich co nejbohatší herecké obsazení.

Foto je ilustrační: Rychle a zběsile 8

Zdroje: Fandango, Kirsten Acuna

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu