Flamin' Hot: Už i křupky dávají vzniknout životopisným filmům

Flamin' Hot: Už i křupky dávají vzniknout životopisným filmům | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 5 obrázků
Eva Longoria natočila film o uklízeči, který zbohatl díky novým křupkám. Pusťte si trailer.

Dlouhá léta je v Hollywoodu naprosto běžné, že prakticky libovolný čelní politik či umělec dříve nebo později dostane vlastní životopisný film. V posledních letech začalo být běžné, že se filmy věnují historii známých značek. Celovečeráky inspirovaly Facebook (Sociální síť), McDonalds (Zakladatel) nebo třeba nejnověji Nike (Air: Zrození legendy). Příští měsíc, 9. června, si můžete pustit příběh křupek.

Snímek Flamin' Hot, který u nás uvede Disney+, konkrétně pojednává o vzniku Flamin' Hot Cheetos, tedy jedné příchuti slaných kukuřičných křupek. Jde vlastně o tradiční příběh amerického snu, kdy obyčejný uklízeč díky nápadu a odhodlání dostane příležitost vystoupat po ekonomickém žebříčku. V reálu se sice rozporuje pravdivost celého příběhu, ale to je při oslavě toho, jak prostý uklízeč dopomohl k vyšším prodejům předražené kukuřičné hmoty, asi celkem jedno.

Hlavního hrdinu, Richarda Montañeze, ztvárnil Jesse Garcia (Ambulance, Narcos: Mexiko, seriál Od soumraku do úsvitu). Dále ve snímku vystupují Annie Gonzalez, Dennis Haysbert, Emilio Rivera, Tony Shalhoub či Matt Walsh. Snímek zrežírovala známá herečka Eva Longoria, jako svou celovečerní prvotinu. V minulosti točila epizody pro seriály jako Black-ish či Proč ženy zabíjí.

Pusťte si trailer a koukněte do galerie na fotky.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 6

Flamin' Hot: Už i křupky dávají vzniknout životopisným filmům | Fandíme filmu Flamin' Hot: Už i křupky dávají vzniknout životopisným filmům | Fandíme filmu Flamin' Hot: Už i křupky dávají vzniknout životopisným filmům | Fandíme filmu Flamin' Hot: Už i křupky dávají vzniknout životopisným filmům | Fandíme filmu Flamin' Hot: Už i křupky dávají vzniknout životopisným filmům | Fandíme filmu Flamin' Hot: Už i křupky dávají vzniknout životopisným filmům | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu