Chris Hemsworth a další hvězdy namluví příští Transformers

Chris Hemsworth a další hvězdy namluví příští Transformers | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Počátky Transformerů na planetě Cybertron zhmotní nový celovečerní animák pro kina.

Nedávno jsme dostali první podrobnosti k animovanému Transformers filmu, kde se vrátíme na planetu Cybetron, abychom se dozvěděli něco víc o tom, jak to všechno s Autoboty a Decepticony vlastně začalo. Na výstavě CinemaCon studio Paramount nepředstavilo pouze nový trailer pro Transformers: Probuzení monster, ale také obsazení pro Transformers One, jak se animovaný snímek bude jmenovat.

V animovaném filmu budou promlouvat: Chris Hemsworth jako Optimus Prime. Brian Tyree Henry jako Megatron, Scarlett Johansson jako Elita, Keegan-Michael Key jako Bumblebee, John Hamm jako Sentinel Prime a Laurence Fishburne jako Alpha Trion. První trojici robotů asi není třeba představovat, ale co ti zbývající?

Elita byla první transformeří ženou, je věrnou spolubojovnicí Optima. Krátce se mihla ve filmu Transformers: Pomsta poražených, ale nepatřila mezi hlavní postavy a záhy zemřela. Sentinel Prime byl klíčovou osobností na planetě Cybertron, velkým vůdcem, předchůdcem Optima. Byl zároveň Autobotem i Decepticonem, byl ochotný pro milovanou planetu udělat cokoliv. To se plně projevilo ve snímku Transfomers: Odvrácená strana Měsíce, kde neváhal pro domnělé dobro Cybertronu zradit svoje vlastní ideály, spojit se s Megatronem, postavit se Autobotům a zaútočit na Zemi. Alpha Trion je extrémně starý a moudrý Transformer, který stál u zrodu samotného Cybertronu a roboti si k němu chodí pro radu.

Animovaný film Transformers One je zasazený na planetu Cybertron, z níž robotické bytosti pocházejí. Snímek je koncipovaný jako příběh zrodu Transformerů a počátků Optima Primea a Megatrona. Setkáme se s nimi v době, kdy ještě byli mladí a byli přátelé. Dozvíme se, co z nich udělalo smrtelné nepřátele. Režíruje Josh Cooley, scénář napsali Andrew Barrer, Steve Desmond a Gabriel Ferrari. Datum premiéry je stanoveno na 19. července 2024.

Titulní foto je ilustrační, z předchozích Transformers

Zdroje: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest