Ape vs. Mecha Ape: Souboj robota s „King Kongem“ má první trailer

Ape vs. Mecha Ape: Souboj robota s „King Kongem“ má první trailer | Fandíme filmu
The Asylum
Zobrazit další 2 obrázky
Králové monstrózního braku představují svou nejžhavější novinku.

Nedávno jsme vám představili snímek Ape vs. Mecha Ape, pokračování chuťovky Ape vs. Monster. Pakliže vám nějakou dobu unikalo, jak vypadají celovečerní filmy společnost Asylum, tak právě takhle: Vezmete nemnoho peněz, okopírujete slavnější vzor (v tomto případě je to primárně Konga vs. Godzillu) a necháte neznámé herce v levných kulisách křičet debilní repliky směrem do prostoru, kde se zrovna pohybují laciné digitální triky.

Tedy, abychom si rozuměli: V Asylum mají umění laciné videotvorby v malíku. Zatímco třeba čerstvě představený Big Shark vypadá po grafické stránce asi jako spořič obrazovky z Windows 95, Ape vs. Mecha Ape alespoň působí jako film. Hodně laciný, ale film. Pusťte si trailer a mrkněte do galerie na zveřejněné plakáty.

V předchozím filmu Ape vs. Monster obří primát lidi zachránil před nebezpečným monstrem, ale armáda mu nedůvěřuje. Vyvine proto obřího opičího robota s umělou inteligencí, který má být schopen se velkému chlupáčovi postavit. Něco se však pokazí, robot se vymkne kontrole a začne páchat škody. Pokud nemá srovnat se zemí celé Chicago, nezbývá, než pustit živého opičího obra z klece a proti robotovi jej postavit.

Novinku režíruje Marc Gottlieb, v hlavních rolích vystupují Tom Arnold, Jack Pearson, Anna Telfer a Xander Bailey. Na VOD byl snímek uveden 24. března.

Podklady a foto: The Asylum

Galerie: 3

Ape vs. Mecha Ape: Souboj robota s „King Kongem“ má první trailer | Fandíme filmu Ape vs. Mecha Ape: Souboj robota s „King Kongem“ má první trailer | Fandíme filmu Ape vs. Mecha Ape: Souboj robota s „King Kongem“ má první trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu