Captain America 4: Nová superhrdinka Sabra na první zákulisní fotce

Captain America 4: Nová superhrdinka Sabra na první zákulisní fotce | Fandíme filmu
Marvel
Po boku nového Captaina Ameriky se na natáčení ukázal také nový Falcon.

Před pár dny začalo natáčení Captaina Ameriky: New World Order a hned se objevila první zákulisní fotografie, na níž jsme spatřili rovnou hlavního hrdinu, Sama Wilsona (Anthony Mackie). Natáčení v americké Atlantě od té doby pokračuje a jsou tu další momentky.

A rovnou opět s představiteli ústředních rolí. Nový Captain America (Mackie) vychází z jakéhosi bistra (snad je to to samé jako na předchozích fotkách) a doprovází jej nový Falcon, alias Joaquin Torres (Danny Ramirez). S Joaquinem jsme se seznámili v minisérii The Falcon and the Winter Soldier, kde byl představený jako Samův parťák. V závěru série Sam Torresovi přenechal svůj létající Falconův oblek s křídly. Lze tedy předpokládat, že se z Joaquina stane nový Falcon, stejně jako v komiksech.

Vedle Torrese se v bistru ukázala ještě Sabra, úplně nová superhrdinka, kterou v New World Order potkáme vůbec poprvé. V komiksové předloze se postava narodila pod jménem Ruth Bat-Seraph v Izraeli. Pracovala jako agentka Mossadu, ukázalo se, že má v sobě mutantské geny, jeden čas byla součástí X-Menů, Izrael na ni aplikoval vlastní sérum supervojáka a má k dispozici nejrůznější technická udělátka, která jí umožňují metat výboje či létat. Zatím nevíme, jak moc (a zda) bude postava oproti komiksův pozměněna. Hraje ji Shira Haas. Na fotce můžeme vidět, že zatímco Cap a Falcon jsou v civilu, Sabra má pod kabátem kalhoty a boty, které se daleko spíš hodí do akce.

Jako nový Captain America se vrací Anthony Mackie. Carl Lumbly se vrací jako Isaiah Bradley, Eli Bradley jako Elijah Richardson, Tim Blake Nelson jako Leader, Danny Ramirez jako Joaquin Torres. Harrison Ford po smrti Williama Hurta převzal roli Thunderbolta Rosse. Nově se připojily Shira Haas jako Sabra a Xosha Roquemore v blíže nespecifikované roli. Scénář snímku píší Malcolm Spellman a Dalan Musson. Režíruje Julius Onah. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Titulní foto je ilustrační, ze série The Falcon and the Winter Soldier

Zdroje: LRGang Productions, Hollywood Pipeline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest