Gears of War: Velká řežba s mimozemšťany dostala scenáristu a může se chystat

Gears of War: Velká řežba s mimozemšťany dostala scenáristu a může se chystat | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Netflix posouvá kupředu přípravy velkofilmové adaptace úspěšné akční videohry.

Loni na podzim Netflix dostal příležitost zfilmovat videoherní značku Gears of War. A vypadá to, že po letech prázdných řečí a nekonečného plánování se přípravy akční řežby se šmejdem z vesmíru konečně dávají reálně do pohybu.

Netflix si čerstvě najal scenáristu a to rovnou někoho, kdo má se sci-fi a akčními velkofilmy letité zkušenosti. Látky se chopil Jon Spaihts, jenž se dosud podílel na Prometheovi, Pasažérech, Doctoru Strangeovi nebo Duně. O chystaném projektu Jon řekl, že Gears of War jsou jednou z nejlepších akčních videoher vůbec. Mají prokreslené postavy, krásně vymyšlený svět a schopnost skutečně vtáhnout hráče do hrůzy války a ukázat mu důležitost sounáležitosti mezi spolubojovníky. Hry se podle Spaihtse vyloženě nabízejí ke zfilmování a těší jej, že se toho může zúčastnit.

Herní série Gears of War je střílečka z pohledu třetí osoby s taktickým krytím. Pojednává o válce, jež zuří na planetě Sera, planetě podobné Zemi. Proti lidstvu zde bojuje rasa zvaná Locust, která útočí v celých hejnech. Na hrách byli vždycky hodně výrazní opravdu svalnatí, maskulinní hrdinové. Hlavní tváří série je Marcus Fenix, bývalý trestanec, který je ostrý jako břitva a jehož by jeho muži následovali třeba do horoucích pekel. Netflix na motivy her chystá celovečerní hraný film a animovaný seriál. Scénář filmu píše Jon Spaihts.

Foto: Netflix, XBox Games

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Gears of War: Velká řežba s mimozemšťany dostala scenáristu a může se chystat | Fandíme filmu Gears of War: Velká řežba s mimozemšťany dostala scenáristu a může se chystat | Fandíme filmu Gears of War: Velká řežba s mimozemšťany dostala scenáristu a může se chystat | Fandíme filmu Gears of War: Velká řežba s mimozemšťany dostala scenáristu a může se chystat | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu