John Wick: Série je pro tuto chvíli uzavřena

John Wick: Série je pro tuto chvíli uzavřena | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
Keanu Reeves a režisér Chad Stahelski si od akční značky potřebují přinejmenším odpočinout.

Za týden bude v našich kinech uvedený John Wick 4. Už v prvních ohlasech zaznívalo, že je snímek vystavěný tak, aby mohl potenciálně sloužit jako závěr Johnova příběhu. A z toho, co říká režisér Chad Stahelski, by to tak klidně mohlo být.

V rozhovoru pro The Hollywood Reporter řekl, že „pro tuto chvíli považují spolu s Reevesem [sérii] za uzavřenou“. Následně už svá slova lehce mírnil a uvedl, že John si každopádně odpočine. Pokud John Wick 4 zaznamená u diváků úspěch a studio bude o další pokračování stát, tak si Stahelski s Keanu Reevesem chtějí jednoznačně odpočinout. Záležet prý bude dost také na tom, jestli se jim podaří přijít s dostatkem dobrých nápadů.

V rozhovoru pro Slashfilm potom Chad mluvil o tom, že pauza mezi jednotlivými díly je naprosto nezbytná. Potřebuje nabrat inspiraci a zlepšit se jako filmař. Kdyby měl další díl ságy točit okamžitě, tak by dle jeho soudu za moc nestál.

Konkrétně režisér připomíná, že mezi všemi dosavadními filmy byla vždy dvou až tříletá pauza (rozestup mezi trojkou a čtyřkou navýšil COVID). Pokud by to mělo platit i tentokrát, pak by další díl dorazil nejdřív v roce 2025. Nicméně Stahelskimu se už delší dobu hromadí nabídky jiných projektů, které by chtěl/měl točit. Namátkou sem patří Highlander nebo Rainbow Six. Pakliže by měl v nejbližší době Chad alespoň jeden z těchto filmů skutečně natočit, pak bych další John Wick nejspíš nedorazil dříve než v roce 2027.

Teď je nicméně na řadě John Wick 4. V galerii najdete nejnovější plakáty a níže si můžete pustit Reevesovu rekapitulaci dosavadních dílů:

Foto: Lionsgate

Zdroje: Slashfilm, The Hollywood Reporter

Galerie: 5

John Wick: Série je pro tuto chvíli uzavřena | Fandíme filmu John Wick: Série je pro tuto chvíli uzavřena | Fandíme filmu John Wick: Série je pro tuto chvíli uzavřena | Fandíme filmu John Wick: Série je pro tuto chvíli uzavřena | Fandíme filmu John Wick: Série je pro tuto chvíli uzavřena | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest