About My Father: Robert De Niro si lebedí v roli svérázného stárnoucího tatíka

About My Father: Robert De Niro si lebedí v roli svérázného stárnoucího tatíka | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 8 obrázků
Pusťte si trailer ležérní konverzační komedie, která staví především na De Nirově šarmu.

Filmy o stárnoucích lidech, kteří ztrácejí kontakt se současností, případně dělají ostudu svým potokům, mohou dopadnout všelijak. Výsledkem může být jednostranný výsměch na účet staroušků, nebo naopak nastupující generace. Humor může být až příliš uvřeštěný, kdy na sebe všechny postavy prakticky pouze jenom ječí. Anebo vyprávění postupně sklouzává k čím dál větší ulepenosti, protože vše musí nevyhnutelně dospět ke kýčovitému usmíření a souznění úplně všech.

Na kterýkoliv z výše uvedených nešvarů může ve finále dojet komedie About My Father (zhruba „Co se týče mého otce“), nicméně má na svojí straně jednu nespornou výhodu: Hlavní roli ztvárnil Robert De Niro. Ten už si role nejrůznějších stárnoucích potížistů zahrál ve své kariéře nejednou a nezřídka mu to šlo skvěle. Tentokrát mu do humorných situací má dopomoci skutečnost, že se od zbytku rodiny neliší pouze věkem, ale i kulturně.

De Niro ve snímku hraje Salva, imigranta a kadeřníka, kterého syn a snacha pozvou na víkendové dostaveníčko s druhou polovinou rodiny. Snašini rodiče a sourozenci jsou však extrémně bohatí a zároveň velmi excentričtí. Víkend rychle přerůstá ve střet dvou zcela odlišných světů, při kterém má Salvo pochopit, že to nejlepší na rodině je, že je to zkrátka rodina.

V dalších rolích vystupují Sebastian Maniscalco, Leslie Bibb, Kim Cattrall, Anders Holm, Brett Dier a David Rasche. Film natočila Laura Terruso a spoluautorem scénáře je Maniscalco. V zámoří jde snímek do kin 26. května, u nás zatím termín uvedení neznáme. Trailer má několik slušných komediálních momentů, tak snad se snímek povedl. Dole pod trailerem najdete dostupné fotografie.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 9

About My Father: Robert De Niro si lebedí v roli svérázného stárnoucího tatíka | Fandíme filmu About My Father: Robert De Niro si lebedí v roli svérázného stárnoucího tatíka | Fandíme filmu About My Father: Robert De Niro si lebedí v roli svérázného stárnoucího tatíka | Fandíme filmu About My Father: Robert De Niro si lebedí v roli svérázného stárnoucího tatíka | Fandíme filmu About My Father: Robert De Niro si lebedí v roli svérázného stárnoucího tatíka | Fandíme filmu About My Father: Robert De Niro si lebedí v roli svérázného stárnoucího tatíka | Fandíme filmu About My Father: Robert De Niro si lebedí v roli svérázného stárnoucího tatíka | Fandíme filmu About My Father: Robert De Niro si lebedí v roli svérázného stárnoucího tatíka | Fandíme filmu About My Father: Robert De Niro si lebedí v roli svérázného stárnoucího tatíka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu