Hellboy: The Crooked Man: Nový Hellboy našel hlavního představitele

Hellboy: The Crooked Man: Nový Hellboy našel hlavního představitele | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Oproti předchozím adaptacím populárního komiksu se na ústředním herci bude šetřit.

V půlce února se zcela bez varování objevila zpráva, že se chystá nové zpracování Hellboye, populárního komiksu, jenž byl v minulosti zfilmovaný už dvakrát. Měl tedy dva různé představitele – Rona Perlmana a Davida Harboura. Teď se dozvídáme, kdo oba pány v roli nahradí.

Bude to Jack Kesy. Produkce hledala představitele mladšího Hellboye, zároveň však obsazení nepříliš známého Kesyho může signalizovat, že chystaný snímek Hellboy: The Crooked Man bude mít nižší rozpočet, než předchozí zpracování. Jack delší dobu vystupoval jako „upír“ v seriálu Agresivní virus (The Strain). Následovaly vedlejší role v Přání smrti, Pobřežní hlídce, Deadpoolovi 2 nebo Tomu Clancym: Bez výčitek. Hellboy by tedy mohl potenciálně být jeho dosud nejvýraznější kariérní rolí, díky které by mohl prorazit. Ostatní postavy své představitele ještě hledají, natáčení má probíhat v následujících měsících.

Děj Hellboye: The Crooked Mana se odehrává v 50. letech minulého století ve vesnické oblasti Apalačského pohoří. Hellboy je nováček v organizaci BPRD (Úřad paranormálního výzkumu a obrany) a v horách objevuje malou vísku sužovanou čarodějnicemi, jež vede Paskřivec – místní ďábel s nepříjemnou vazbou na Hellboyovu minulost.

V komiksech je Paskřivec původem válečný obchodník z 18. století, který byl za své zločiny oběšený. Vrátil se však z pekla a stal se lokálním ďáblem pro Apalačské hory. V komiksech je důležitá také postava Toma, který Paskřivcovi upsal svou duši. Společně s Hellboyem se vypravil zjistit, zda jeho duši ještě půjde zachránit. Ve snímku budou vystupovat tři hlavní postavy – Hellboy, Tom a zbrusu nová postava, kterou Mignola vymyslel speciálně pro filmovou verzi příběhu. Casting všech tří ústředních figur právě probíhá.

Režíruje Brian Taylor a scénář filmu napsal přímo autor Hellboye Mike Mignola, spolu se svým častým spolupracovníkem Chrisem Goldenem. Hlavní roli hraje Jack Kesy.

Titulní foto je ilustrační, předchozí filmový Hellboy

Zdroje: Giant Freaking Robot, Deadline

Galerie: 3

Hellboy: The Crooked Man: Nový Hellboy našel hlavního představitele | Fandíme filmu Hellboy: The Crooked Man: Nový Hellboy našel hlavního představitele | Fandíme filmu Hellboy: The Crooked Man: Nový Hellboy našel hlavního představitele | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest