The Blackening: Černoch v hororu vždycky umře jako první

The Blackening: Černoch v hororu vždycky umře jako první | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Co když ale máte v obsazení jenom černochy? To zkoumá nová hororová komedie. Pusťte si trailer.

V hollywoodských hororech zabiják tolikrát nejdřív zabil černošskou postavu, až se začalo říkat, že černoch v hororu zemře vždycky jako první. Ať už to ve skutečnosti statisticky platí nebo ne. Vyprávějí se o tom vtipy, filmy na to samy upozorňují, hororové komedie kolem zažitého stereotypu staví celé scény.

Tvůrci snímku The Blackening si řekli, že to je pořád málo a ze zažitého klišé vytvořili celý scénář. Snímek pojednává o skupině kamarádů, kteří jsou všichni černoši. Vypraví se společně do odlehlé chaty, aby si užili víkend. Namísto toho zjišťují, že jsou na místě zavření spolu se zvráceným zabijákem. Ten je nutí hrát podle jeho pravidel hru, u níž se rychle ukáže, že má velice reálné důsledky.

Zveřejněný trailer naznačuje, že bychom se mohli dočkat zábavné hororové komedie, které nechybí slušné vtipy, přestřelené násilí, sociální komentář, hrátky s filmovými klišé a slušné audiovizuální zpracování. Film natočil Tim Story (Fantastická čtyřka, Jízda švárů), scénář napsali Tracy Oliver (Harlem, Divoká dámská jízda) a Dewayne Perkins (Brooklyn 99). V hlavních rolích Antoinette Robertson, Dewayne Perkins, Sinqua Walls, Grace Byers, X Mayo, Melvin Gregg, Jermaine Fowler, Yvonne Orji a Jay Pharoah. V zámoří půjde film do kin 16. června, další plán distribuce zatím neznáme. Dole pod trailerem najdete dosud uveřejněné obrázky.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 4

The Blackening: Černoch v hororu vždycky umře jako první | Fandíme filmu The Blackening: Černoch v hororu vždycky umře jako první | Fandíme filmu The Blackening: Černoch v hororu vždycky umře jako první | Fandíme filmu The Blackening: Černoch v hororu vždycky umře jako první | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu