Peter Pan & Wendy: Dobrodružný příběh z Nezemě ukázal trailer

Peter Pan & Wendy: Dobrodružný příběh z Nezemě ukázal trailer | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 8 obrázků
Výlet do kouzelné říše na první pohled působí víc jako dobrodrůžo než jako pohádka.

Další z řady nekonečných Disneyho předělávek klasických animovaných filmů je Peter Pan & Wendy. Příběh ze Země Nezemě, kde žijí piráti, víly, létání je na denním pořádku a dobrodružství číhá na každém rohu. Původní předlohu J.M. Barrie představil světu už v roce 1904 a od té doby vznikla ohromná spousta adaptací, pokračování, reimaginací, poct a prostě nejrůznějších filmů a seriálů, které z Petera Pana čerpají. Jestli se u nějaké látky nabízí otázka, zda ještě může nabídnout cokoliv nového, je to právě Peter Pan. Nicméně Disney ze svojí strategie remakování starších animáků prostě neuhne.

Čerstvě byl zveřejněný trailer, který nový snímek blíže představuje. Na první pohled film působí jako dospělejší dobrodružství, ne vyloženě jako pohádka, jak by možná někdo od tohoto titulu čekal. V upoutávce také najdeme řadu trikových scén, což může budit určité obavy. Snímek bude uvedený na streamovací službu Disney+. V jednu chvíli bylo zvažováno uvedení v kinech, ale nakonec bude mít Peter Pan & Wendy premiéru skutečně na Disney+. To nemusí nutně znamenat, že filmové studio snímku nevěří, ale skoro určitě filmaři měli k dispozici výrazně menší rozpočet, než kdyby byl snímek určený pro kina.

Ve prospěch Petera Pana a Wendy hovoří skutečnost, že film natočil David Lowery, autor Mého kamaráda draka, jedné z nejlépe hodnocených Disneyho hraných předělávek klasických animáků. Navíc i Můj kamarád drak si musel poradit s nižším rozpočtem a vyvedl se dobře. Hlavní role v Peteru Panovi & Wendy hrají Alexander Molony, Ever Anderson, Yara Shahidi, Jude Law, Jim Gaffigan, Alan Tudyk, Molly Parker, Joshua Pickering nebo Jacobi Jupe. Datum premiéry je stanovené na 28. dubna. Níže najdete trailer, oficiální synopsi a fotky.

Peter Pan & Wendy je hraná reimaginace románu J.M. Barrieho a animované klasiky z roku 1953. Wendy Darling je mladá dívka, která se bojí opustit dům, kde vyrostla. Pak ale potkává Petera Pana, chlapce, který odmítá vyrůst. Společně se svými bratry a vílou Zvonilkou následuje Wendy Petera do magické Země Nezemě. Tam potkává zlého pirátského kapitána Hooka a vydává se na vzrušující a nebezpečnou výpravu, která změní její život navždy.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 9

Peter Pan & Wendy: Dobrodružný příběh z Nezemě ukázal trailer | Fandíme filmu Peter Pan & Wendy: Dobrodružný příběh z Nezemě ukázal trailer | Fandíme filmu Peter Pan & Wendy: Dobrodružný příběh z Nezemě ukázal trailer | Fandíme filmu Peter Pan & Wendy: Dobrodružný příběh z Nezemě ukázal trailer | Fandíme filmu Peter Pan & Wendy: Dobrodružný příběh z Nezemě ukázal trailer | Fandíme filmu Peter Pan & Wendy: Dobrodružný příběh z Nezemě ukázal trailer | Fandíme filmu Peter Pan & Wendy: Dobrodružný příběh z Nezemě ukázal trailer | Fandíme filmu Peter Pan & Wendy: Dobrodružný příběh z Nezemě ukázal trailer | Fandíme filmu Peter Pan & Wendy: Dobrodružný příběh z Nezemě ukázal trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest