John Wick 4: Našlapané video představuje filmovou akci

John Wick 4: Našlapané video představuje filmovou akci | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Keanu Reeves a režisér Chad Stahelski odhalují akční kousky, co si pro nás připravili.

Nedávno se John Wick 4 pochlubil novým trailerem. Jen krátce na to přichází ještě nový featurette, tedy krátký film o filmu. V něm Keanu Reeves a režisér Chad Stahelski představují divákům, jaké akční kousky si pro ně v očekávané novince přichystali. Samozřejmostí jsou kontaktní souboje. K chvatům se přidávají chladné zbraně: Meče, luky a ve čtvrtém dílu také nově nunčaky. Chybět nemohou střelné zbraně všech možný kalibrů a automobilové honičky.

Jak můžete vidět, Keanu Reeves zvládl maximální množství kaskadérských scén točit sám, za což vděčí několikaměsíčnímu intenzivnímu tréninku. Kdyby Tom Cruise někdy potřeboval parťáka, ví kde má hledat. Keanu na to nicméně není sám a vedle něj ve snímku vystupuje celá řada dalších výrazných hereckých osobností, včetně několika akčních specialistů. Mezi nimi momentálně vyniká Scott Adkins, protože ten se pro potřeby příběhu v maskérně proměnil k nepoznání.

John Wick přišel na způsobe, jak porazit Vysoký stůl. Ale ještě než si bude moci zasloužit vlastní svobodu, musí čelit novému nepříteli, který má mocné spojence po celém světě, ale také se musí vypořádat se starými přáteli, z nichž se stávají protivníci.

Keanu Reeves se vrací jako John Wick, Laurence Fishburne jako král Bowery, Lance Reddick jako Charon a Ian McShane jako Winston. Nově byli zatím obsazeni Scott Adkins, Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Marko Zazor a Shamier Anderson. Režíruje opět Chad Stahelski. Scénář napsali Shay Hatten a Michael Finch. Natáčet se bude letos v létě v Paříži, Berlíně, New Yorku a Japonsku. Premiéra je stanovena na 24. 3. 2023.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 2

John Wick 4: Našlapané video představuje filmovou akci | Fandíme filmu John Wick 4: Našlapané video představuje filmovou akci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest