Strážci Galaxie 3: Nový trailer ždíme srdíčko – poslední mejdan začíná

Strážci Galaxie 3: Nový trailer ždíme srdíčko – poslední mejdan začíná | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Když už nasadit život pro svět, který se vám vždycky jen poškleboval, tak jedině s touhle partičkou vesmírných blbců.

Strážci Galaxie 3 se během Super Bowlu neupejpali, stejně jako The Flash. V televizi skončil pouze třicetivteřinový teaser, ale online souběžně vyšel plnokrevný trailer. Znovu se nám snaží především zdůraznit, že tohle bude jedno velké loučení.

Strážci Galaxie začínali jako nesourodá partička všiváků, křiváků a podrazáků, kteří se tak nějak nachomýtli k zachraňování jsoucna. Našli jeden v druhém náhradní rodinu a to jim do životů dodalo dost dobrého k tomu, aby v zachraňování měli chuť pokračovat. Bude to ale naposledy, jak na nás upoutávka křičí. Staří parťáci se naposledy semknou, aby čelili zlu a zřejmě za to někteří z nich zaplatí.

Ukázka je již tradičně perfektně hudebně podchycená, jak jsme u Jamese Gunna zvyklí. Krom nostalgie dostávají slovo tradiční smysl pro humor, dynamická akce a parádní vesmírné scenerie, zaplněné nejrůznějšími ujetými potvůrkami. Tenhle trailer zkrátka dává naději, že trilogie skončí na stejně vysoké úrovni, jakou držela doteď. Kratší spot pro televizi vesměs kopíruje záběry z delšího traileru, ale přidává scénku s Draxem (Dave Bautista) na gauči. Dole v galerii najdete nejnovější obrázky.

Strážci Galaxie 3 navazují na Strážce Galaxie 2, Avengers: Endgame a Thora: Love and Thunder. Ve Strážcích Galaxie 3 je naše partička poděsů maličko jiná, než si ji pamatujeme. Peter Quill se stále nevzpamatoval ze ztráty Gamory. Větší pozornost však musí zaměřit na to, že je potřeba ochránit vesmír a jednoho člena týmu. Pokud se nejnovější misi nepodaří splnit, mohlo by to vést ke konci Strážců Galaxie. V hlavních rolích se vracejí Chris Pratt, Dave Bautista, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Sean Gunn, Karen Gillan, Vin Diesel a Sylvester Stallone. Nově je doplňují Will Poulter, Nico Santos, Daniela Melchior, Maria Bakalova a Chukwudi Iwuji. Režíruje James Gunn. Snímek uvidíme 4. 5. 2023.  

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 9

Strážci Galaxie 3: Nový trailer ždíme srdíčko – poslední mejdan začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Nový trailer ždíme srdíčko – poslední mejdan začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Nový trailer ždíme srdíčko – poslední mejdan začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Nový trailer ždíme srdíčko – poslední mejdan začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Nový trailer ždíme srdíčko – poslední mejdan začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Nový trailer ždíme srdíčko – poslední mejdan začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Nový trailer ždíme srdíčko – poslední mejdan začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Nový trailer ždíme srdíčko – poslední mejdan začíná | Fandíme filmu Strážci Galaxie 3: Nový trailer ždíme srdíčko – poslední mejdan začíná | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu