Jeremy Renner si zlomil více než 30 kostí, prochází rehabilitací

Jeremy Renner si zlomil více než 30 kostí, prochází rehabilitací | Fandíme filmu
Jeremy Renner
Zobrazit další 2 obrázky
Po přesunu do domácího ošetřování vážně poraněný herec přiblížil fanouškům svůj aktuální stav.

Herec Jeremy Renner, který byl zkraje roku účastníkem vážné nehody, nás začátkem týdne informoval, že byl propuštěný z nemocnice do domácího ošetřování. Aktuálně sdílel nový příspěvek, v němž přiblížil svoji momentální situaci.

Herec odhalil, že má v těle více než 30 zlomených kostí a momentálně si prochází rehabilitací. Z té sdílel fotografii. Jeremy dodal, že kosti se zhojí a budou silnější, stejně jako rodinná a přátelská pouta, která se podle Rennera po nehodě jen prohloubila. Zároveň poděkoval všem, kteří mu poslali přáníčka.

Po internetu se mezitím šíří nejrůznější drby o tom, jak vážný vlastně hercův stav je. Závažná poranění si údajně vyžádala sérii operací, přičemž některé prý teprve přijdou, aby tělo mezitím mělo příležitost si odpočinout a přirozeně regenerovat. Kompletní rekonvalescence může trvat i dva roky. Jeden čas se objevovaly také zvěsti, podle nichž Jeremymu hrozila ztráta nohy. Těžko říct, co je na tom pravdy, minimálně podle fotografie, kterou Jeremy zveřejnil se nezdá, že by jeho končetina měla být v bezprostředním ohrožení.

PS: Vypadá to, že streamovací služba Paramount+ z úcty k Rennerovi upravila plakát pro druhou řadu seriálu Mayor of Kingstown, aby nebyla tak výrazná zranění hlavy postavy, která připomínala zranění, která Jeremy utrpěl ve skutečnosti. (Porovnání viz galerie).

Foto, zdroj: Jeremy Renner

Galerie: 3

Jeremy Renner si zlomil více než 30 kostí, prochází rehabilitací | Fandíme filmu Jeremy Renner si zlomil více než 30 kostí, prochází rehabilitací | Fandíme filmu Jeremy Renner si zlomil více než 30 kostí, prochází rehabilitací | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu