John Wick 4: V samurajském dobrodružství hrdina konečně pochopí následky svých činů

John Wick 4: V samurajském dobrodružství hrdina konečně pochopí následky svých činů | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Chad Stahelski vykládá o svojí lásce k šermířským duelům a Keanu Reeves pózuje na sadě posledních fotografií. Plus krátký teaser.

Jedním z prvních velkých očekávaných akčních velkofilmů letošního roku bude John Wick 4. Do českých kin dorazí divácký oblíbenec už 30. března. Režisér Chad Stahelski americkému magazínu Total Film prozradil, že se snímek hodně inspiroval samurajskými filmy. David je jejich velkým fanouškem a má nakoukané nejen naprostou klasiku jako Sedm samurajů, ale i různé kousky pro fajnšmekry, nebo dokonce japonské televizní seriály s bojovou tematikou. Můžeme se tedy těšit na celou řadu šermířských bitev. Ruku v ruce s akcí potom půjde i tematické zpracování. Podobně jako v samurajských filmech totiž bude i tady hrát velkou roli osobní krédo. I ten největší záporák Johna Wicka 4 se bude řídit nějakým osobním kodexem.

Sám John (Keanu Reeves) se podle režiséra definitivně smíří s tím, že jeho skutky mají přímý dopad na lidi, které má rád. „Baba Yaga“ si uvědomí, jaký přesně ten dopad je. Zároveň to nijak nezkrotí jeho odhodlání a bojové nasazení. Série určitě z ničeho nic nezačne řešit konflikty domluvou. Jednoho z novým Wickových protivníků ztvární Bill Skarsgård, jenž vystupuje jako „Markýz“ (více o postavě v předchozím článku). Zajímavostí nicméně je, že podle Stahelskiho měl švédský představitel záporáků hrát původně úplně jinou roli. Když mu však poslal scénář, tak Bill okamžitě volal zpátky, že chce hrát raději Markýze, protože právě tahle postava podle něj nabízí herci největší porci zábavy.

Vedle Chadova rozhovoru bylo v posledních týdnech zveřejněno také několik nových fotografií a plakátů, které si můžete prohlédnout dole v galerii. Přikládáme ještě poslední teaser:

John Wick přišel na způsobe, jak porazit Vysoký stůl. Ale ještě než si bude moci zasloužit vlastní svobodu, musí čelit novému nepříteli, který má mocné spojence po celém světě, ale také se musí vypořádat se starými přáteli, z nichž se stávají protivníci.

Keanu Reeves se vrací jako John Wick, Laurence Fishburne jako král Bowery, Lance Reddick jako Charon a Ian McShane jako Winston. Nově byli zatím obsazeni Scott Adkins, Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Marko Zazor a Shamier Anderson. Režíruje opět Chad Stahelski. Scénář napsali Shay Hatten a Michael Finch. Natáčet se bude letos v létě v Paříži, Berlíně, New Yorku a Japonsku. Premiéra je stanovena na 24. 3. 2023.

Foto: Lionsgate

Zdroj: Total Film

Galerie: 6

John Wick 4: V samurajském dobrodružství hrdina konečně pochopí následky svých činů | Fandíme filmu John Wick 4: V samurajském dobrodružství hrdina konečně pochopí následky svých činů | Fandíme filmu John Wick 4: V samurajském dobrodružství hrdina konečně pochopí následky svých činů | Fandíme filmu John Wick 4: V samurajském dobrodružství hrdina konečně pochopí následky svých činů | Fandíme filmu John Wick 4: V samurajském dobrodružství hrdina konečně pochopí následky svých činů | Fandíme filmu John Wick 4: V samurajském dobrodružství hrdina konečně pochopí následky svých činů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu