Agatha: Coven of Chaos – Jakou zápletku má mít příští kouzelnická marvelovka

Agatha: Coven of Chaos – Jakou zápletku má mít příští kouzelnická marvelovka | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Echo a Agatha by mohly být odloženy. Obsazena byla další čarodějka.

Mezi marvelovskými fanoušky na sociálních sítích to bublá. Různé Disneyho stránky, platformy a sociální profily z celého světa uvádějí různé výčty Marvel novinek pro příští rok. Někdy má kalendář stejnou podobu, v jaké nám byl prezentovaný doteď, jindy chybí Echo a Agatha: Coven of Chaos. Obě série měly i tak vyjít za poměrně dlouhou dobu, takže i kdyby zatím šlo pouze o nějakou dezinformaci a série momentálně odložené nebyly, do budoucna to vyloučit nejde, protože harmonogram Marvel premiér je obecně v posledních letech dost proměnlivý. Nezbývá tedy než čekat na nějaké upřesnění.

Zatím se můžeme podívat na jiné novinky, které souvisejí právě s Agatha: Coven of Chaos. Minisérie nedávno obsadila Patti LuPone (American Horror Story, Hollywood), která by si podle informací serveru Deadline mohla zahrát jednu z čarodějnic, které v příběhu budou vystupovat. Představitelka hlavní role Kathryn Hahn potom v rozhovoru prozradila, že její vlastní seriál původně vůbec nebyl v plánu a připravovat se začal teprve v momentu, když minisérie WandaVision uspěla a postava Agathy zafungovala na diváky, potažmo na vedení Marvelu.

To byly potvrzené informace. Zákulisní drby od zdrojů celkem spolehlivého serveru The Illuminerdi potom potenciálně odhalují, o čem by minisérie mohla pojednávat. Pokud se zdroje nemýlí, tak se vrátíme zpátky do městečka Westview, kde se odehrávala WandaVision. Děj začne v momentě, kdy do města přichází nový klan čarodějnic, který Agathu probudí z kouzla, jež na ni seslala Wanda. Čarodějnice zřejmě hledají Billyho, Wandina syna. Ačkoliv byl v předchozím příběhu toliko výplodem Wandiny fantazie a magie, tentokrát to vypadá, že je to kluk z masa a kostí. Už je v pubertě, dochází ve Westview do školy a čarodějnice se jej z nějakého důvodu snaží najít.

Potvrzení těchto klepů, jejich vyvrácení, případně nějakých dalších novinek bychom se mohli dočkat už na jaře – podle posledních informací má natáčení začít v květnu.

Hlavní roli v Agatha: Coven of Chaos hraje Kathryn Hahn. Dále hrají Aubrey Plaza, Eric André, Emma Caulfield, Joe Locke, Maria Dizzia, Ali Ahn, Patti LuPone a Sasheer Zamata. Showrunnerkou je Jac Schaeffer. Společně s ní se podílejí na novince také další scenáristé WandaVision - Peter Cameron, Cameron Squires, Laura Donney, Megan McDonnell a Mary Livanos.

Čarodějnice Agatha Harkness původně pochází ze 17. století, z amerického Salemu. Tam se zpronevěřila svým čarodějným družkám, když potají začala studovat zapovězenou černou magii. V boji své družky zabila. Znovu ji potkáváme v současnosti, kde vycítila silnou magii Wandy Maximoff a chtěla vstřebat její síly. K tomu jí měla dopomoci temná kniha Darkhold. Nakonec byla odhalena a v přímém souboji s Wandou poražena. Wanda jí potom vymazala paměť a odsoudila ji k životu obyčejné tetky ze sousedství, za niž se do té doby vydávala. Dosavadní filmy a série nám ukázaly, že Darkhold má negativní vliv na své uživatele. Protože byl Darkhold v Doctoru Strangeovi v mnohovesmíru šílenství zničen, je možné, že se bude Agatha v budoucnu chovat jinak než doposud.

Foto je ilustrační: Agatha Harkness v sérii WandaVision

Zdroje: DeadlineJimmy Kimmel Live, The IlluminerdiProduction Weekly

Galerie: 3

Agatha: Coven of Chaos – Jakou zápletku má mít příští kouzelnická marvelovka | Fandíme filmu Agatha: Coven of Chaos – Jakou zápletku má mít příští kouzelnická marvelovka | Fandíme filmu Agatha: Coven of Chaos – Jakou zápletku má mít příští kouzelnická marvelovka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest