Syn: Hugh Jackman má zálusk na Oscara

Syn: Hugh Jackman má zálusk na Oscara | Fandíme filmu
Sony Pictures Classics
Zobrazit další 2 obrázky
Představitel Wolverina se musí postarat o syn, s nímž se roky nestýkal. Seznamte se s novinkou nadějného režiséra, pusťte si trailer.

Mnozí z vás si jistě pamatují snímek Otec (The Father), který na předávání 93. cen Akademie ze šesti nominací získal cenu za nejlepší adaptovaný scénář a Anthony Hopkins si vysloužil ve svých 83 letech už druhého Oscara. Francouzský dramatik Florian Zeller se tak jedním malým, avšak intenzivním dramatem o stárnoucím muži bojujícím se stařeckou demencí etabloval mezi tvůrce, kteří si zaslouží pozornost milovníků filmu. Nyní si opět vybral adaptaci jedné ze svých divadelních her a přináší snímek Syn (The Son).

Jak už vyplývá z názvu, Syn je stejně jako Otec součástí Zellerovy divadelní trilogie zasazené do prostředí rodiny. Hlavním hrdinou je Peter (Hugh Jackman), který žije rušný rodinný život se svou partnerkou Beth (Vanessa Kirby) a jejich novorozeným dítětem. Poklidný rodinný život rozvrátí příchod Peterovy exmanželky Kate (Laura Dern), jež se objeví na jejich prahu s problémovým, dospívajícím synem Nicholasem (Zen McGrath). Snímek bude sledovat Peterovu snahu být dobrým otcem pro svého nově nalezeného syna a zároveň zachovat pečlivě vybudovaný život s Beth a emocionální pouta, která je drží pohromadě.

V traileru se letmo objeví i Anthony Hopkins, jehož jediná replika nahání husí kůži. Ve Spojených státech snímek zavítá do kin 11. 11. 2022, česká a slovenská premiéra zatím není oznámena. Předpokládá se ovšem, že se bude opět útočit na Oscary, takže šance v uvedení do kin někdy v únoru či březnu rozhodně není nulová. Podívejte se na plnohodnotný trailer. V galerii najdete plakát a fotografie.

Podklady a foto: Sony

Galerie: 3

Syn: Hugh Jackman má zálusk na Oscara | Fandíme filmu Syn: Hugh Jackman má zálusk na Oscara | Fandíme filmu Syn: Hugh Jackman má zálusk na Oscara | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest