Armor Wars: Proč namísto série dostaneme celovečerní film

Armor Wars: Proč namísto série dostaneme celovečerní film | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
Marvelovský producent Nate Moore vysvětluje, proč Armor Wars bylo lepší zpracovat jako celovečerák.

Koncem září fanoušky Marvelu překvapila zpráva, že Armor Wars nakonec nebudou připravené jako minisérie, ale jako celovečerní film. Tehdy jsme měli pouze neurčitou informaci, že se „Marvel snažil příběh vyprávět tím nejlepším možným způsobem a během příprav se přišlo na to, že to Armor Wars bude víc slušet jako filmu, než jako minisérii“.

O něco sdílnější byl teď marvelovský producent Nate Moore, který pohovořil s podcastem The Town. Na dotaz ohledně Armor Wars Nate odpověděl:

...měli jsme pro seriál spoustu skvělých nápadů, ale mám-li být upřímný, pro seriál byly příliš velké. Seriály pro Disney+ jsou skvělé a máme je rádi, ale není tajemstvím, že rozpočty nejsou stejné jako u celovečerních filmů. A když se bavíme o seriálu, ve kterém chcete ukázat všechna ta úžasná brnění a to, jak s nimi Don Cheadle přichází do kontaktu a [odkrývá] odkaz Tonyho Starka, tak se ukázalo, že natočit to jako seriál by bylo příliš drahé. Uvědomili jsme si, že ve filmové podobě můžeme ukázat spoustu krásných výjevů z komiksových předloh, zvlášť ze série Armor Wars. Ale také nám došlo, jak využít některé nápady z [Armor Wars] pro to, abychom mohli ovlivnit další filmy, které budou následovat… Rázem vás napadne…že když uděláte tohle, tak najednou můžete udělat také támhleto. A ta spolupráce je podle mě skvělá.“

Takže abychom to zestručnili: Některé nápady, které tvůrci pro Armor Wars měli, jsou pro seriálové zpracování prostě drahé. Ačkoliv jsou Marvel seriály pro Disney+ jedny z vůbec nejdražších, filmových rozpočtů stále nedosahují. A druhou motivací bylo, že když se podaří zpracovat elementy, na které by v seriálu nebyly peníze, lze na tyhle elementy potom dál navázat v dalších filmech. Armor Wars tedy zjevně budou otevírat dveře někam dál. Budeme zvědaví, co z nich nakonec vyleze.

V Armor Wars se vrátí Don Cheadle coby James „Rhodey“ Rhodes ve zbroji War Machine. Bude se vyrovnávat se smrtí svého přítele Tonyho a bude po světě nahánět uniklou Iron Manovu technologii, která se dostala do špatných rukou. Scenáristou je Yassir Lester.

Foto je ilustrační - War Machine v přechozích Marvelovkách

Zdroj: Podcast The Town

Galerie: 5

Armor Wars: Proč namísto série dostaneme celovečerní film | Fandíme filmu Armor Wars: Proč namísto série dostaneme celovečerní film | Fandíme filmu Armor Wars: Proč namísto série dostaneme celovečerní film | Fandíme filmu Armor Wars: Proč namísto série dostaneme celovečerní film | Fandíme filmu Armor Wars: Proč namísto série dostaneme celovečerní film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest