Deadpool 3 se chystá rozmáchnout napříč multiverzem

Deadpool 3 se chystá rozmáchnout napříč multiverzem | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Vypadá to, že Deadpool 3 bude kráčet ve šlépějích Spider-Mana: Bez domova, Lokiho a Doctora Strange v mnohovesmíru šílenství.

V září bylo oznámeno, že se Hugh Jackman vrací jako Wolverine a připojí se k Ryanu Reynoldsovi, aby společně natočili snímek, jemuž pracovně říkáme Deadpool 3. Reynolds se nedávno v Tonight Show dušoval, že nový film bude mít takový příběh, který žádným způsobem nepoplive silné rozloučení, které fanoušci s Wolverinem prožili ve snímku Logan. Co přesně to znamená? Zdá se, že dojde na hrátky s multiverzem.

Známý insider Daniel Richtman tvrdí, že se má ve filmu vrátit Owen Wilson jako Mobius, agent organizace Time Variance Authority, jehož jsme poznali v sérii Loki. TVA dohlíží na to, aby v mnohovesmíru nedocházelo k neplechám. Owenova role v Deadpoolovi údajně má být celkem zásadní. Tím to ale nekončí. Ve filmu by se údajně měly objevit další postavy z komiksových filmů, které natočilo studio 20th Century Fox před tím, než jej pohltil Disney. Konkrétně by se například měli objevit členové Fantastické čtyřky z roku 2005.

V tuhle chvíli jde pouze o zákulisní drby, které však rozhodně nepůsobí nějak iracionálně. Wolverine je mrtvý. Pokud se má znovu objevit, bez cestování v čase nebo napříč paralelními světy to nepůjde. Jestli se má Deadpool ve své současné podobě dostat do světa Marvelu, také to nelze spáchat jinak, než skrze putování napříč mnohovesmírem. Jakmile se přeskakuje z jedné dimenze do druhé, tak má smysl, aby se do situace zapojila Time Variance Authority. Owen Wilson je zkušený komediální herec, k Deadpoolovi tedy určitě sedí. A jeho Mobius je tak akorát výrazný na to, aby dokázal držet krok s Deadpoolem a Wolverinem, ale zároveň hlavní hvězdy nijak nezastíní.

A když už budeme v tom putování napříč světy, tak proč si při tom neužít trochu legrace. Ve Spider-Manovi: Bez domova a Doctoru Strangeovi v mnohovesmíru šílenství tahle taktika fungovala, když hvězdní hosté dokázali ke snímku připoutat vyšší míru divácké pozornosti. Ve filmech od Foxu je celá řada postav, s nimiž by šlo začít slušnou srandu. Vyloženě se nabízí například opětovné angažování Chrise Evanse do role Human Torche z Fantastické čtyřky.

Server Collider naznačil, že by se mohlo začít točit příští rok v dubnu. Pokud to tak je, tak se v nejbližších měsících budou podepisovat všechny potřebné smlouvy a casting pojede na plné obrátky, takže se snad relativně brzy o příštím Deadpoolovi dozvíme mnohem víc.

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Datum premiéry je stanoveno na 7. listopadu 2024.

Foto je ilustrační - Deadpool 2

Zdroje: Daniel Richtman I, II, The Tonight Show, Collider

Galerie: 5

Deadpool 3 se chystá rozmáchnout napříč multiverzem | Fandíme filmu Deadpool 3 se chystá rozmáchnout napříč multiverzem | Fandíme filmu Deadpool 3 se chystá rozmáchnout napříč multiverzem | Fandíme filmu Deadpool 3 se chystá rozmáchnout napříč multiverzem | Fandíme filmu Deadpool 3 se chystá rozmáchnout napříč multiverzem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest