Deadpool 3: Hugh Jackman odhalil, jak trnitá cesta vedla k návratu Wolverina

Deadpool 3: Hugh Jackman odhalil, jak trnitá cesta vedla k návratu Wolverina | Fandíme filmu
20th Century Studios
Představitel Logana pohovořil o Deadpoolově a Wolverinově cestě ze studia Fox až do marvelovského univerza.

Koncem září bylo slavnostně oznámeno, že se Hugh Jackman v příštím Deadpoolovi vrací jako Wolverine. Byl to blesk z čistého nebe, dopředu jsme vůbec netušili, že by se něco takového mohlo stát, Marvel do té doby horko těžko potvrdil, že chystá vlastní celovečerní film s Deadpoolem. Jak všechno nakonec dospělo až k velkému oznámení, prozradil Hugh Jackman v rozhovoru pro magazín Variety.

V roce 2019 Disney koupil filmové studio 20th Century Fox. To do té době mělo pronajatou licenci na X-Meny a související marvelovské postavy. Jakmile byl obchod dokončený, Disney x-menovské postavy svěřil přímo pod správu Marvel Stduios, které taktéž spadá do jeho portfolia. Herecký představitel Deadpoola Ryan Reynolds se okamžitě po přesunutí značky do rukou Marvelu sešel se šéfem studia Kevinem Feigem, aby zjistil, co to vlastně znamená pro další zabijákovu budoucnost.

Už tehdy prý nadhodili téma spojení Deadpoola s Wolverinem. Tenkrát to ještě nebylo možné, ale během následujících let se situace posunula. Hugh Jackman to myslel vážně, když chtěl snímkem Logan zakončit svoji komiksovou dráhu. Příběh Wolverina to hezky uzavřelo a herec se mohl posunout k další části svojí kariéry, kde nebude muset tolik huntovat svoje tělo v posilovně. Když ale poprvé viděl v kině Deadpoola, okamžitě si prý začal představovat, jaké by to asi bylo, kdyby spolu s Wolverinem prožili klasickou buddy komedii ve stylu 48 hodin.

Hugh nicméně dlouho odolával a hodlal trvat na svém sbohem, které Wolverinovi dal před natáčením Logana. Reynolds ho ale zkrátka tak dlouho otravoval, až letos v srpnu Jackam k překvapení všech konečně souhlasil. V té době měl zrovna Reyolds spolu s režisérem Shawnem Levym domluvenou další schůzku s Kevinem Feigem, a tak mu rovnou řekli, že je Jackman na palubě. Pak už věci nabraly rychlý spád.

Dle produkčních zpráv by se měl film začít natáčet začátkem příštího roku. O zápletce Jackaman samozřejmě nic prozradit nesmí, ale nemyslí si, že se film nutně musí jmenovat Deadpool 3 – Wolverinovi by se to nejspíš nelíbilo.

Scénář filmu píší Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Datum premiéry je stanoveno na 7. listopadu 2024.

Titulní foto: Wolverine a Deadpool při svém prvním setkání ve filmu X-Men Origins: Wolverine

Zdroje: Variety, Production Weekly

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest