Futra Days: Při cestě do budoucnosti neranděte se svojí budoucí partnerkou

Futra Days: Při cestě do budoucnosti neranděte se svojí budoucí partnerkou | Fandíme filmu
Archstone Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pusťte si trailer přemýšlivé sci-fi, kde se hrdina při cestě budoucnosti zaplete víc, než by bylo zdrávo.

Nový sci-fi thriller Futra Days se odehrává ve světě, kde je cestování v čase možné. Hlavním hrdinou snímku je Sean, který se v rámci experimentu nechá poslat do budoucnosti. Tam se rozhodne vypátrat, jaký člověk se z něj v budoucnosti vlastně stane. A to prostřednictvím ženy, se kterou randí jeho budoucí já. Jak ale Sean na vlastní kůži zakusí, cestování do budoucnosti není žádná slast.

Má v plánu špehovat své budoucí já, aby se mohl rozhodnout, zda to dát dohromady s ženou, která vstoupila do jeho života. Ačkoliv je Sean rázně varovaný, že nemá v budoucnosti do ničeho zasahovat, rozhodne se vypátrat, proč mezi jeho budoucí partnerkou a jeho budoucím já panuje napětí. Jakmile je ale Sean poslaný zpátky do přítomnosti, musí se budoucí Sean vypořádat s následky všech činů, které provedly všechny verze jeho vlastního já.

Zápletka snímku zní zajímavě. Diváci, kteří už měli možnost film vidět, si pochvalují intelektuální stránku věci – to, jaké otázky filmy klade, jak se snaží vědecky přistupovat k celému konceptu. A špatné by nemuseli být herecké výkony – Brandon Sklenar za svůj výkon v hlavní roli dostal hereckou cenu na festivalu nezávislého filmu ve Vídni. Pokud však snímek vzbudil váš zájem, tak se připravte na to, že jde o nízkorozpočtovou podívanou, jak jasně ukazuje přiložený trailer.

Sklenar byl k vidění ve Westworldu, či v letošním snímku Kriminálník Emily. Jeho příjmení zní česky proto, že československé kořeny měla Brandonova matka. Seanovu přítelkyni ztvárnila Tania Raymonde, známá ze Ztracených nebo Goliáše. Oba doplňují ještě Rosanna Arquette, Emily McEnroe či Jordan Christian Hearn. Film napsal a natočil Ryan David (Seattle Road). Zatím není známo, kdy se film dostane do širší distribuce.

Foto: Archstone Entertainment

Zdroje: Deadline, Indie-Cinema, Cinequest

Galerie: 6

Futra Days: Při cestě do budoucnosti neranděte se svojí budoucí partnerkou | Fandíme filmu Futra Days: Při cestě do budoucnosti neranděte se svojí budoucí partnerkou | Fandíme filmu Futra Days: Při cestě do budoucnosti neranděte se svojí budoucí partnerkou | Fandíme filmu Futra Days: Při cestě do budoucnosti neranděte se svojí budoucí partnerkou | Fandíme filmu Futra Days: Při cestě do budoucnosti neranděte se svojí budoucí partnerkou | Fandíme filmu Futra Days: Při cestě do budoucnosti neranděte se svojí budoucí partnerkou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu