Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách

Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 12 obrázků
Střet dvou vyspělých civilizací bude opravdu rozmáchlý. V akci jsou Namor, Ironheart i nový Black Panther.

Před pár dny jsme se dočkali prvních zámořských ohlasů pro snímek Black Panther: Wakanda nechť žije (Black Panther: Wakanda Forever). Jestli stále váháte, jak si je přebrat, může vám celkový obrázek filmu přiblížit také série nejnovějších upoutávek, které jsou s blížící se premiérou zveřejňovány.

Do éteru je postupně uvolňována řada spotů, teaserů a klipů, tedy delších scén přímo z filmu. Jedna z nich se zaměřuje na první setkání Shuri (Letitia Wright) a Okoye (Danai Gurira) s mladou Riri Williams (Dominique Thorne), geniální studentkou, jež si postaví vlastní ironmanovskou zbroj a stane se z ní superhrdinka Ironheart.

Dále je tu klip v němž Namor (Tenoch Huerta) poprvé přichází do Wakandy a Shuri s Ramondou (Angela Bassett) se jej osobně vypraví uvítat, odhodlané si nenechat vůbec nic líbit.

Pak je tu klip, kde Nakia (Lupita Nyong'o) oplakává před Okoye T‘Challu.

Vedle charakterních klipů byla zveřejněná také velká akční scéna, kde podmořské království Talocan v čele s Namorem útočí na Wakandu. Střet dvou fiktivních zemí bude hlavní zápletkou celého filmu a je patrné, že obě dvě pokročilé civilizace se utkají vpravdě opulentním způsobem. Nejen, že se jako diváci dočkáme osobních rvaček i střetů nejrůznějších plavidel, ale Wakandu zasáhne také nepříjemné vlnobití.

Krom klipů byla zveřejněna řada spotů a teaserů, jež dál blíže přibližují měřítko celého filmu. To, jak se nám představí podvodní civilizace, jak se podíváme do ulic Wakandy, jak budou Namorovi lidé útočit ve Spojených státech i Wakandě. Do toho všeho zasahují elegantní bojovnice Dora Milaje vedené Okoye, hromotluk M‘Baku (Winston Duke), čerstvě vyzbrojená Ironheart a samozřejmě také nový Black Panther. Ačkoliv se jeho (či její) identita oficiálně stále tají, z traileru je poměrně patrné, kdo se pod maskou skrývá. Nebo minimálně kdo je jedna z osob, která na sebe kostým vezme, pokud by náhodou kostým postupně obléklo vícero postav.

Ve snímku Black Panther: Wakanda nechť žije se královna Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) a Dora Milaje (včetně Florence Kasumby), snaží přimět svět, aby se po smrti krále T’Chally zemi nepletl do jejích interních záležitostí. Obyvatelé Wakandy se srovnávají s novou situací a hrdinové spolu s Nakií (Lupita Nyong’o) a agentem Everettem Rossem (Martin Freeman) hledají pro Wakandu novou cestu kupředu. Režíroval Ryan Coogler, jenž také znovu napsal scénář spolu s Joem Robertem Colem. Stávající obsazení nově doplňují Dominique Thorne jako Riri Williams, Tenoch Huerta jako Namor, Mabel Cadena jako Namora a Michaela Coel. Datum premiéry je stanovené na 10. listopadu 2022.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 13

Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu Black Panther: Wakanda nechť žije: Nové postavy i velkolepá akce v upoutávkách | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu