The Lair: Trailer ukazuje střet s monstry v armádním bunkru

The Lair: Trailer ukazuje střet s monstry v armádním bunkru | Fandíme filmu
RLJE Films
Zobrazit další 3 obrázky
Neill Marshall, režisér Pádu do tmy, se vrací za monstry do temnot.

Režisér Neill Marshall byl diváky při nástupu na scénu vnímaný jako někdo, kdo by se mohl stát zajímavou personou hororových a akčních filmů. Jeho Psí vojáci vzbudili naděje, Pád do tmy vyloženě nadšení. Pak už se ale nikdy prapůvodnímu příslibu nedokázal rovnat. Bohužel, podle prvních recenzí to vypadá, že se to nepovedlo ani ve snímku The Lair. Kritici se vesměs shodují na tom, že akční monster thriller není nikterak výrazný, přičemž asi polovina se překulila víc na negativní stranu, kdy kritizuje slabý scénář a herce, zatímco ti mírně pozitivní si pochvalují násilné (hororové/akční) prvky.

Můžeme pochybovat o tom, že by podobný film byl uvedený do našich kin, ale od 28. října by The Lair měl být k vidění na VOD. Zatím si vlastní obrázek můžeme udělat pouze z nového traileru, který byl čerstvě zveřejněný. Jakmile dojde na plížení v temnotě nebo na střety s monstry, tak se zdá, že by „Doupě“ mohlo nabídnout docela slušnou zábavu. Zároveň je ale patrné, že na film asi nebylo moc peněz, když některé záběry vypadají poněkud „televizně“ (v pejorativním slova smyslu) a většina herců vystupuje značně ochotnicky. Ústřední představitelka (Charlotte Kirk) se zvolenou vizáží působí jako Milla Jovovich z výprodeje, tak jestli nakonec nebude lepší si pustit některý z jejích starších kousků...

Hlavní hrdinkou filmu The Lair je plukovnice Kate Sinclair, pilotka britského letectva sestřelená v Afghánistánu. Na útěku před místními vzbouřenci se skryje v dlouho opuštěném utajeném bunkru a nevědomky vypustí smrtící, uměle vyrobenou biologickou zbraň – takzvané Ravagery („Pustošitele“), což jsou napůl lidé, napůl mimozemšťané, kteří mají chuť na lidské maso. Jednotka SAS musí zachránit Kate před vzbouřenci, ale především před Pustošiteli dřív, než převezmou kontrolu nad celou oblastí a potenciálně nad celým světem.

Hlavní role si rozebrali Charlotte Kirk, Jonathan Howard, Jamie Bamber, Leon Ockenden, Mark Strepan, Hadi Khanjanpour, Harry Taurasi, Kibong Tanji a Troy Alexander. Marshall film zrežíroval i napsal.

Podklady a foto: RLJE Films

Galerie: 4

The Lair: Trailer ukazuje střet s monstry v armádním bunkru | Fandíme filmu The Lair: Trailer ukazuje střet s monstry v armádním bunkru | Fandíme filmu The Lair: Trailer ukazuje střet s monstry v armádním bunkru | Fandíme filmu The Lair: Trailer ukazuje střet s monstry v armádním bunkru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu