Nové Dannyho parťáky má doplnit Ryan Gosling

Nové Dannyho parťáky má doplnit Ryan Gosling | Fandíme filmu
Warner Bros.
Gosling se opět sejde s Margot Robbie, aby společně nahradili partičku George Clooneyho.

V květnu jsme se dozvěděli, že se chystá nový film pod značkou Dannyho parťáci. Zpravodajský server Puck přináší další podrobnosti. Natáčení stále ještě nebylo definitivně odsouhlaseno, ale jednání jsou na dobré cestě. Do jedné z hlavních rolí je předběžně domluvený Ryan Gosling. Toho jsme čerstvě viděli v akčňáku The Gray Man, známý je z La La Landu, Blade Runnera 2049, Drive nebo Zápisníku jedné lásky.

Nové zpracování látky má mít vyšší rozpočet než měl poslední přírůstek série, Debbie a její parťačky. Tehdy filmaři natáčení zvládli za 70 milionů dolarů. Počítá se s tím, že by z novinky mohl být letí velkofilm (zároveň to ale neznamená, že by náklady vyrostly někam k šíleným dvěma stům milionů, jako tomu bylo třeba právě u zmiňovaného The Gray Mana). V případě úspěchu by zřejmě šlo o začátek nové série.

Už dříve bylo odhaleno, že do další z hlavních rolí má být obsazena Margot Robbie, s níž se Gosling momentálně potkává při natáčení Barbie. Režírovat má Jay Roach, scénář připravuje Carrie Solmon. Nový film by neměl být žádným způsobem propojený s těmi dosavadními. Sdílet mají pouze téma – parta zlodějů opět bude plánovat a provádět rafinovanou loupež. Děj má být zasazený do Evropy 60. let minulého století. Pokud bude projekt schválený, tak se má točit na jaře příštího roku.

Titulní foto: Ryan Gosling ve filmu Bláznivá, zatracená láska

Zdroj: Puck

Dannyho parťáci

05.12.2001 | USA
Krimi, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest