The Flash: Studio zvažuje kompletní zrušení prakticky dotočeného filmu

The Flash: Studio zvažuje kompletní zrušení prakticky dotočeného filmu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Problémy představitele hlavní role, Ezry Millera, komplikují budoucnost nákladného snímku.

Pokračujeme v sérii nepříjemných zpráv, které v posledních dnech pronikají na veřejnost z Warneru a DC. Největším šokem prozatím zůstává kompletní zrušení Batgirl – prakticky dotočeného filmu s devadesátimilionovým rozpočtem. Podobný osud by mohl potkat také dvousetmilionového The Flashe.

Zatímco u Batgirl došlo ke zrušení z ekonomických důvodů (odepsat si snímek z daní je pro studio výhodnější, než jej uvést), v případě The Flashe jde o skandály spojené s osobou Ezry Millera, představitele hlavní role. Miller začínal jako jeden ze slibných herců svojí generace, zvlášť v posledním roce je však předmětem jednoho policejního vyšetřování za druhým. Škála obvinění je široká, od obyčejných potyček v baru, až po údajnou dlouhodobou manipulaci nezletilým. Jen v posledním týdnu byl Miller obviněný z krádeže alkoholu a sociálka v americkém státě Vermont nemůže najít matku a tři děti, kteří měli pobývat na Millerově farmě.

Mít ve svém portfoliu dvousetmilionový film s takhle výrazně zatíženou hlavní hvězdou je problém. V současné době podle serveru The Hollywood Reporter existují ve Warneru tři možné postupy, jak se situací naložit.

Ideální variantou by bylo, pokud by herec vyhledal profesionální pomoc (terapii, hospitalizaci…) a po čase v nějakém otevřeném rozhovoru své nevyrovnané chování posledních let veřejně vysvětlil. Následně by se Miller mohl v omezené míře podílet na propagaci filmu a premiéra by proběhla v příštím roce dle dosavadních plánů.

Druhou variantou je, že Miller pomoc nevyhledá, Warner přesto snímek uvede do kin, akorát herce kompletně vynechá z propagace a do budoucna s ním kompletně zpřetrhá vazby. A pak je tu ještě třetí varianta. Pokud by situace s hercem nějak výrazně vyeskalovala, pak by v krajní situaci Warneru asi nezbylo nic jiného, než projekt kompletně zrušit.

To samozřejmě studio nechce, protože film má dvousetmilionový rozpočet, potenciálně silný komerční potenciál a zároveň by měl díky svému elementu cestování napříč paralelními světy pomoci kompletně zrestartovat filmový svět DC.

Budeme nadále sledovat, jak se situace vyvine.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 23. června 2023.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest