Avengers: Další dva filmy možná odhalily svůj název

Avengers: Další dva filmy možná odhalily svůj název | Fandíme filmu
Marvel
Vypadá to, že Marvelu unikly názvy pro jeho chystané projekty.

V pátek podvečer se stala zajímavá věc. Fanoušci z Redditu vypátrali, že u evropského patentového úřadu EUIPO byly zaregistrovány tituly pro přinejmenším pět různých marvelovek. Nemusí to nutně nic znamenat! Marvel si někdy registruje jména například kvůli videohrám, komiksům, dalším speciálním příležitostem anebo prostě jen pro strýčka příhodu. Někdy si ale registruje také názvy filmů a minisérií.

Nicméně, tentokrát jsou tu dvě zajímavé okolnosti. Redaktor z ComicBook.com na Twitteru připomíná, že v roce 2019 si Marvel těsně před panelem na tehdejším Comic-Conu zaregistroval ochranné známky pro tituly, které následně na Comic-Conu oficiálně oznámil. Tentokrát jsme tatkéž uprostřed probíhajícího Comic-Conu. A pak je tu druhá pozoruhodná věc. Celá řada velkých, zavedených popkulturních webů vydala o úniku podrobné články. Ani na jednom z těch webů teď ty články nenajdete. Nenajdete o nich vesměs ani zmínky na sociálních sítích jejich autorů. Ani jeden web nevydal dementi. Nikde se nedočtete aktualizaci o tom, že zpráva byla vyvrácena. Články prostě z jednotlivých webů zmizely, najdete je pouze v Google archivu. Jeden z redaktorů mi potvrdil, že byli požádáni přímo Disneym o to, aby článek stáhli. Aniž bychom znali důvod proč.

Takhle na první pohled to nicméně vypadá, že Marvel vybral jména pro několik svých novinek. Možná je oznámí už tento víkend na Comic-Conu, možná až v září na D23, ale zdá se, že názvy jsou zaregistrovány. Raději je tu nebudeme uvádět, aby nás Disney také nevyzval ke smazání příspěvku, nicméně jeden chystaný Avengers film by měl souviset s tímto záporákem. Další Avengers film by mohl být přesně ten, který už léta touží připravit bratři Russoovi. Oficiálně by také mohl být oznámený jeden film plný antihrdinů a zdá se, že slavnostního odhalení by se mohl dočkat i další Captain America. A na Infinity Ságu možná navazuje sága o tom, do čeho nakoukl ve svém druhém snímku Doctor Strange.

Pokud máte zájem o podrobnosti, koukněte se přímo na Reddit, kde jsou i samotné odkazy na evropský patentový úřad. Pokud vás mohu poprosit, zkuste neuvádět nic specifického ani v komentářích, ať nás taky Disney neurguje, abychom všechno smazali. Můžeme doufat, že Marvel v noci z dneška na neděli přinese daleko větší množství oznámení, než se dopředu mohlo zdát a v neděli budeme moci o všem naplno podiskutovat. Ale stejně tak je pořád na stole alternativa, že z toho všeho nakonec vůbec nic nebude. Snad už zítra touhle dobou budeme vědět víc.

Foto je ilustrační: The Avengers

Zdroje: Reddit, Adam Barnhardt

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu