Madame Web, prodloužený Spider-Man a další komiksovka hlásí nový termín premiéry

Madame Web, prodloužený Spider-Man a další komiksovka hlásí nový termín premiéry | Fandíme filmu
Marvel Studios
Připravte si místo v kalendáři, tři pavoučí filmy se hlásí o svůj prostor v kinosálech.

Ve studiu Sony udělali průvan v kalendáři, který dopadl hned na tři různé komiksové filmy. Prvním z nich je Madame Web. Ta měla dorazit do kin příští rok v červenci, namísto toho bychom se jí měli dočkat 5. října 2023. Důvod odložení neznáme. Možná filmaři potřebují víc času (natáčení čerstvě začalo), možná studio zkrátka podzimní termín vidí jako výhodnější.

Pak je tu další komiksový snímek studia Sony, který měl být uvedený právě v říjnu 2023 a namísto toho se jej diváci mají dočkat 6. června 2024. O jaký snímek půjde? Možná to bude další pokračování Venoma, možná tiše připravovaná Spider-Woman, ale také by to mohl být Spider-Man 4 s Tomem Hollandem.

To jsou prozatím pouze spekulace. Co je jisté, už začátkem školního roku bude k vidění nová verze Spider-Mana: Bez domova. O té šuškalo už v únoru a v červnu byl prodloužený sestřih oficiálně oznámený. Speciální vydání je označované jako Spider-Man: No Way Home – The More Fun Stuff Version, tedy jako Spider-Man: Bez domova – verze s větší porcí zábavy. Už dříve jsme věděli, že tahle varianta filmu bude uvedena v Severní Americe 2. září, teď se dozvídáme, že další mezinárodní trhy budou prodloužený sestřih filmu uvádět postupně od 31. srpna do 6. října. V aktuálním oznámení bohužel zatím nefigurují Česko nebo Slovensko, zájemci o rozšířenou verzi tak musejí doufat, že se nakonec přeci jen dočkáme, anebo je čeká výlet do Německa, které je pro tuhle chvíli nejbližší zemí, jež premiéru prodloužené verze oznámila. (Podrobnosti o prodlouženém Spider-Manovi zde).

Foto: Spider-Man: Bez domova

Zdroje: Sony, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest