Loki 2: Sylvie a nová postava na nových fotkách

Loki 2: Sylvie a nová postava na nových fotkách | Fandíme filmu
Marvel
Natáčení další marvelovky v exteriérech pokračuje a pozorné fotoaparáty jsou u toho.

Nedávno odstartovalo natáčení druhé řady Lokiho. V té se Thorův bratr (Tom Hiddleston) vrací do služeb organizace Time Variance Authority, aby pomohl dohlížet na průšvihy v časoprostoru. Po prvních fotkách je tu druhá várka, kdy se štáb z Londýna přesunul za město, aby tam natočil scény z McDonaldu. Kostýmy potvrzují, že stejně jako v případě předchozí natáčené scény jsme i tentokrát v 70. letech minulého století.

Na fotkách z natáčení vidíme, že v restauraci McDonalds z nějakého důvodu pracuje Sylvie (Sophia di Martino). Ta Sylvie, kterou jsme potkali, rozhodně nepůsobí jako někdo, kdo by se uchýlil k práci v rychlém občerstvení. Je tam snad kvůli nějaké tajné misi? Jsme v alternativní realitě? Přišla Sylvie o paměť? Na tyhle otázky zřejmě ještě dlouho odpovědi mít nebudeme.

Co dalšího fotky z natáčení ukazují? Jestli jsme na těch starších mohli spekulovat o tom, zda náhodou nemá Loki ruce v poutech, tak tady jednoznačně můžeme říct, že je volný jako pták a zřejmě plnohodnotně spolupracuje s Moebiem (Owen Wilson), ať už si Lokiho v danou chvíli pamatuje nebo jde o nově vybudovaný vztah.

A pak je tu ještě jedna úplně nová postava. Ta má na sobě vězeňský obleček, v jakém jsme Lokiho potkávali v minulé řadě, když byl vězněný v budově Time Variance Authority. Ale zároveň se nezdá, že by byla postava nějak limitovaná. Oficiálně zatím postava představena nebyla, nicméně do role byl obsazený Rafael Casal (snímek Blindspotting i následný seriál), který by měl mít podle serveru Deadline ve druhé řadě Lokiho „velkou roli“. Fanoušci spekulují o tom, že Casal hraje Brada Wolfa, muže, který je v komiksech posednutý stejným démonem, jako Jack Rozparovač. Trochu zmutuje, říká si Zaniac a s chutí vraždí mladé, atraktivní ženy. Ale jednoznačné potvrzení toho, že jde opravdu o Zaniaca nemáme.

Ve druhé řadě vystupují Tom Hiddleston jako Loki, Owen Wilson jako Mobius, Gugu Mbatha-Raw jako Ravonna Renslayer, Sophia Di Martino jako Sylvie, Wunmi Mosaku jako Hunter B-15 a Eugene Cordero jako Hunter K-5E. Jako hlavní scenárista tentokrát pracuje Eric Martin, režijní úkol převzali Justin Benson a Aaron Moorhead. Série by mohla být uvedena někdy ve druhé polovině roku příštího.

Foto je ilustrační - První řada Lokiho

Zdroje: Deadline, Daily Mail I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest