Avatar 2: Seznamte se s novou klíčovou postavou v podání Kate Winslet

Avatar 2: Seznamte se s novou klíčovou postavou v podání Kate Winslet | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Koukněte se na nejnovější fotografie ze života pandorského přímořského kmene.

Pokračování Avatara, s podtitulem The Way of Water, se nám zase o kousek víc poodhalilo. Magazín Empire měl příležitost promluvit s Kate Winslet, jež se mnoho let po Titanicu opět sešla s režisérem Jamesem Cameronem a ztvárnila klíčovou roli v jeho chystaném snímku.

Winslet hraje na’vijskou válečnici Ronal, která je jedním z vůdců klanu Metkayina. Společně s ní klan vede Tonowari, jehož představuje Cliff Curtis. Ronal vede svůj lid nebojácně a je mu plně oddaná. Je to akční hrdinka z podobného těsta jako Sarah Connor nebe Ellen Ripley. Je silná, je bojovnice. Ačkoliv stojí tváří v tvář nebezpečí a je těhotná, stejně neváhá a po boku svého národa bojuje za to co je jí nejdražší. Tedy za svou rodinu a domov.

To vše je v ohrožení v momentě, kdy do vodního domova klanu Metkayina přicházejí Jake a Neytiri a hledají tam útočiště poté, co o vlastní domov přišli. Nejsou ale přijati zrovna s otevřenou náručí. Kam vstoupí Jake Sully, tam jej následuje konflikt. Můžeme tedy očekávat, že mezi Na’vi z lesů a od moře to bude skřípat. Dole v galerii si můžete prohlédnout nejnovější fotografie.

Rodina Jakea Neytiri si dlouho žila idylickým životem, dokud se na Pandoru ze Země nevrátila těžební společnost RDA. To rodinu donutí přesídlit na mořské útesy za klanem Metkayina, kde doufají, že naleznou bezpečné útočiště. Zároveň už ale nejsou v prostředí, které by dobře znali (v pralese). Čeká na ně značný šok a to jak kulturně, tak z praktického hlediska přizpůsobení se úplně novým životním podmínkám.

V hlavních rolích se představí Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder, Matt Gerald, Joel David Moore, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans, Jacks Champion a Kate Winslet. Režíruje James Cameron. Datum české premiéry je stanoveno na 15. prosince 2022.

Foto: 20th Century Studios

Zdroje: Empire I, II

Galerie: 2

Avatar 2: Seznamte se s novou klíčovou postavou v podání Kate Winslet | Fandíme filmu Avatar 2: Seznamte se s novou klíčovou postavou v podání Kate Winslet | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest