Back In Action: Cameron Diaz se vrací z hereckého důchodu

Back In Action: Cameron Diaz se vrací z hereckého důchodu | Fandíme filmu
20th Century Fox
Hvězda z Charlieho andílků, Shreka nebo Něco na té Mary je si po letech opět zahraje.

Hollywoodem proběhla nečekaná zpráva. Cameron Diaz se vrací k herectví! Slavná hvězda, která si na vrcholu kariéry mohla říct o dvacet milionů dolarů za jeden film, naposledy hrála ve snímku Annie z roku 2014. Od té doby ani ťuk a v roce 2018 herečka potvrdila, že ukončila svou kariéru. Teď se rozhodla z důchodu vrátit zpátky na scénu, jak ilustruje i níže přiložená scénka s Tomem Bradym, americkým fotbalistou, který končil a znovu startoval kariéru hned několikrát.

Diaz si pro svůj návrat vybrala snímek příhodně nazvaný Back in Action, tedy Zpátky v akci. Jedná se o akční komedii pro Netflix, kde si hlavní role rozdělí Diaz a Jamie Foxx (Spider-Man: Bez domova, Nespoutaný Django). Snímek režíruje Seth Gordon, od něhož jsme mohli vidět Šéfy na zabití nebo filmovou Pobřežní hlídku. Scénář má na svědomí Brendan O’Brien, podepsaný pod oba dva díly Sousedů.

Snímek se začne točit ještě letos, o zápletce zatím nevíme vůbec nic. Fotbalista Tom Brady zřejmě není součástí projektu jako takového, i když už se v minulosti ve filmu mihl. Momentálně není zřejmé ani to, zda bude Back In Action pro Cameron jednorázovkou, anebo se vrací k herectví trvale.

Diaz začínala kariéru v polovině 90. let společně s Maskou Jimma Carreyho. Vyprofilovala se především jako jedna z královen romantických komedií, když vystupovala ve snímcích jako Ona, jedině ona, Líbánky bez ženicha, Svatba mého nejlepšího přítele, Extra život, Něco na té Mary je nebo Prázdniny. Ve filmech jako Charlieho andílci nebo Zatím spolu, zatím živí předvedla své akční vlohy. Ve Vanilkovém nebi, V kůži Johna Malkoviche nebo Ganzích New Yorku pro změnu talent pro dramatické, vrstevnaté herectví. Část publika ji navždy bude mít zafixovanou jako hlas Fiony ze Shreka.

Foto: Cameron Diaz ve filmu Něco na té Mary je

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu