Spider-Man: Bez domova oficiálně dostane rozšířenou verzi

Spider-Man: Bez domova oficiálně dostane rozšířenou verzi | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
Prodloužený Spider-Man míří k divákům. Podaří se pokořit další rekordy?

Letos v únoru se objevila zvěst, že se chystá prodloužená verze filmu Spider-Man: Bez domova. Pak se ale nic nestalo a na zprávu se pozapomnělo. Teď je to ale oficiální. Přímo studio Sony oznamuje, že prodloužený sestřih filmu opravdu bude. Nevíme, zda starší zpráva vycházela ze skutečnosti, jen neseděl termín, anebo to tehdy byla kachna a teprve teď se delší verze filmu skutečně chystá. Hlavní je, že je nová verze filmu na cestě.

Speciální vydání je označované jako Spider-Man: No Way Home – The More Fun Stuff Version, tedy jako Spider-Man: Bez domova – verze s větší porcí zábavy. Oficiálně je zatím známo, že nový sestřih bude uvedený ve Spojených státech a Kanadě 2. září a postupně bude naplánováno uvedení v dalších zemích. Novinka byla oznámena u příležitosti toho, že Spider-Man slaví 60 let existence a 20 let od prvotního uvedení v kinech.

Není jasné, jakým způsobem snímek rozšířený bude. Pro vydání na domácím videu bylo do bonusové sekce přidáno asi 15 minut vystřižených scén. Konkrétně jsou to prodloužená scéna u výslechu, nová scéna ze střední školy, nová scéna ze sklepa Doctora Strange, nová scéna s právníkem Mattem Murdochem a konečně vystřižená scéna, v níž tři Spider-Mani společně tráví čas. Je možné, že v novém sestřihu budou do filmu zakomponovány právě tyto vystřižené scény, ale také jich může být méně, může jich být více anebo to mohou být některé zcela jiné.

Snímek v amerických kinech utržil 804 milionů, což jej vyneslo na třetí příčku historického žebříčku. K sesazení Avengers: Endgame na druhé příčce schází dalších 54 milionů. Celosvětově snímek utržil 1,901 miliardy dolarů. K dosažení kulatých dvou miliard tedy chybí necelých 100 milionů a k pokoření Avengers: Infinity War na historické 5. příčce zhruba 147 milionů. Uvidíme, zda se Spider-Manovi při obnovené premiéře podaří atakovat libovolný z uvedených rekordů.

PS: Na podzim chystá obnovenou premiéru také Avatar.

Foto: Sony/Marvel

Zdroj: Sony

Galerie: 3

Spider-Man: Bez domova oficiálně dostane rozšířenou verzi | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova oficiálně dostane rozšířenou verzi | Fandíme filmu Spider-Man: Bez domova oficiálně dostane rozšířenou verzi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu