Hot Wheels: J.J. Abrams zpracuje nejrychlejší autíčka pod sluncem

Hot Wheels: J.J. Abrams zpracuje nejrychlejší autíčka pod sluncem | Fandíme filmu
Mattel
Další populární hračka zkusí prorazit v kinech.

Vítejte u dalšího dílu našeho pravidelného seriálu „filmové projekty, o nichž se léta mluví, ale stále jsme je neviděli“. Do téhle kategorie spadají také Hot Wheels, čili snímek inspirovaný angličáky od společnosti Mattel. Ty jsou známé především tím, že se s nimi jezdí v plastových drahách, kde mohou autíčka nabrat rychlost a následně tak například projet lopingem.

Teď projekt znovu ožívá. Společnosti Mattel Films a Warner Bros. oznámily, že pro ně snímek vyvinou producent J.J. Abrams a jeho firma Bad Robot. Chystaný film je popisovaný jako „akce s nohou na plynu“ a snímek má ukazovat ty nejrychlejší a nejstylovější sporťáky, monster trucky a motocykly.

Autíčka patří mezi nejprodávanější hračky na světě a jejich film lze zpracovat celkem libovolným způsobem. Jen lze předpokládat, že snímek bude určený pro celou rodinu, když vychází z hračky. V minulosti už měl projekt nejrůznější scenáristy, ale nevypadá to, že by současná verze navazovala na autory, kteří na Hot Wheels pracovali před lety. V jednu chvíli dokonce měl snímek natáčet Justin Lin, režisér podepsaný pod pět dílů Rychle a zběsile. Teď čerstvě po tvůrčích neshodách opustil natáčení Rychle a zběsile 10, tak kdo ví, třeba mu jeho starý parťák J.J. Abrams (natáčeli spolu Star Trek: Do neznáma) brnkne.

Foto je ilustrační - Hot Wheels od Mattela

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest