Expendables 4: Vše, co jsme dosud viděli, byl jen slabý odvar

Expendables 4: Vše, co jsme dosud viděli, byl jen slabý odvar | Fandíme filmu
Lionsgate
První diváci viděli teaser, který zdůrazňuje, že život Postradatelných není peříčko.

Pokračujeme v rekapitulování toho, co Hollywood předvedl na letošním CinemaConu. Akci uzavíralo studio Lionsgate, které představilo celkem slušnou řádku filmů. A začněme třeba s Expendables 4. Ti jsou všude uvádění jako Expend4bles. Postradatelní nabídli krátký teaser. Upoutávku uvedl 50 Cent, jedna z nových posil, a velká část videa byla složená z archivních záběrů z předchozích dílů. Ukázka připomněla, že se v sérii vystřílelo více než půl milionu nábojnic a zemřelo více než 7000 lidí. (To číslo zní popravdě dost neuvěřitelně, ale snad se zprávy z Vegas nemýlí).

Následně Sylvester Stallone říká, že takový život není pro každého, ale pořád to byl jen slabý odvar toho, co se řítí. K vidění byl záběr, kde jeho vůdce party napere letadlo do železničního tunelu. Jinak Stallone v záběrech spíš chyběl, což jen potvrzuje skutečnost, že tentokrát nebude hlavní postavou. Při výpisu jednotlivých herců byl Stallone na konci, na prvních pozicích byli 50 Cent a Jason Statham. Ukázka poté představila ústřední představitele, mezi nimiž nechyběli Tony Jaa, Iko Uwais, Megan Fox a Dolph Lundgren. Mezi postavou Fox a Christmasem (Statham) to jiskřilo, Uwais bude záporákem. Upoutávka se tváří, že film bude větší, než ty předchozí.

Kdy bude teaser zveřejněný pro veřejnost zatím nevíme, stejně tak není známo, kdy se počítá s premiérou samotného filmu, případně jaká je jeho zápletka.

V Expendables 4 budou vystupovat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Sylvester Stallone, Andy Garcia, 50 Cent, Megan Fox a Tony Jaa. Režíruje Scott Waughn.

Foto je ilustrační: Expendables 2

Zdroje: Lionsgate, CinemaCon

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest