Bright 2: Pokračování fantasy s Willem Smithem se ruší

Bright 2: Pokračování fantasy s Willem Smithem se ruší | Fandíme filmu
Netflix
A jeden Smithův seriál se po oscarové facce odkládá.

Snímek Bright 2 se podle informací Bloombergu ruší. První film v roce 2017 nebyl recenzenty nijak úžasně přijatý, nicméně diváci na fantasy z moderního prostředí koukali ve velkém. A tak Netflix záhy oznámil, že příběh policajta v podání Willa Smithe a jeho parťáka skřeta dostane pokračování. Ještě loni jsme se dozvídali, že zatímco několik jiných projektů Netflix zařízl, s pokračováním Bright stále počítá. A na podzim dostal snímek animovaný prequel a zdálo se, že vnikne celé fantaskní univerzum.

Kdo ví, jestli k něčemu takovému ale nakonec skutečně dojde, když Bright 2 nemá spatřit světlo světa. Redaktor Bloombergu tvrdí, že zrušení filmu nesouvisí s políčkem, který Smith uštědřil na Oscarech Chrisu Rockovi. Těžko říct, co jiného dvojku Brightu od loňského roku zastavilo. Možná hrálo roli slabé přijetí animovaného prequelu. Možná Smith chtěl příliš vysokou výplatu anebo prostě ztratil o Bright zájem. Nebo Netflix seznal, že hlad publika opadl a za stejné peníze dovede natočit projekty, které u služby udrží více diváků.

Bloomberg dále uvádí, že se odkládá natáčení nové série National Geographic nazvané Pole to Pole. V té se měl Smith podívat na severní i jižní pól planety. Natáčení mělo začínat už příští měsíc, ale posouvá se na letošní podzim. Tady by důvodem odkladu měl být právě incident z Oscarů. Z odložení je patrné, že ačkoliv Willovi facka v Hollywoodu zkomplikovala život, nebyla pro jeho kariéru fatální.

Marketingový konzultant Jeff Kelly se domnívá, že velké produkce se chvíli Willovi budou vyhýbat, ale zkusí jej zlanařit menší projekty, které by u něj jinak neměly šanci, protože je vytížený a obvykle drahý (to by teď nemuselo platit). Po nějaké době Smithův pobyt na trestné lavici skončí a zajímavé role mu budou nabízet prakticky všichni, protože šoubyznys miluje příběhy vykoupení.

Foto: Netflix

Zdroje: Bloomberg, Daily Mirror

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest