The Batman: Vystřižená scéna s Jokerem je oficiálně online

The Batman: Vystřižená scéna s Jokerem je oficiálně online | Fandíme filmu
Warner Bros.
Podívejte se, jak vypadá Joker ve světě, kde je Batmanem Robert Pattinson.

Před premiérou The Batmana se proslýchalo, že Barry Keoghan ve filmu nehraje jen tak někoho, ale samotného Jokera. Z testovacích projekcí se šířily zvěsti o tom, že se v některých verzích závěrečného sestřihu Joker objevuje a v jiných chybí. Nakonec jsme se dočkali v kinech čehosi „mezi“. Joker krátce vystoupí v samém závěru, kde se potkává v Arkhamu s polapeným Riddlerem (Paul Dano). Je patrné, že se s Batmanem (Robert Pattinson) kdysi v minulosti střetli, a že s ním filmaři mají plány do budoucnosti.

Ve filmu ale byla ještě jedna, delší scéna s Jokerem. Krátce po premiéře to potvrdil režisér Matt Reeves, jenž uvedl, že scéna nebyla pro vyprávění příběhu nezbytná, a proto byla vystřižena. Teď byla zveřejněna alespoň samostatně a jednoznačně stojí za to.

Scéna připomíná Mlčení Jehňátek, když v ní vidíme Batmana přijít do Arkhamu, aby získal od Jokera vhled do Riddlerovy duše. Je to takový jeho osobní Hannibal Lecter. Jak už to tak v podobných situacích bývá, Joker to využívá především jako příležitost k tomu, aby si s Batmanem mohl zahrávat. V závěru scény si do maskovaného mstitele rýpne a natvrdo mu řekne, že ze všeho nejvíc jej děsí možnost, že Riddler říká o jeho rodičích pravdu.

Ze scény je patrné, že dvojice už se spolu střetla a Joker nejspíš zná Batmanovu skutečnou totožnost. Také si po troškách můžeme prohlížet jeho zjizvenou tvář a zničené ruce. Jak se tenhle Joker zrodil, sice momentálně nevíme, nicméně nikoho by asi nepřekvapilo, kdyby roli hrály chemikálie. Spousta chemikálií. Zatraceně toxických…

Podklady a foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest