Men: V paranoidním psychothrilleru hrdinku svírá mužský svět

Men: V paranoidním psychothrilleru hrdinku svírá mužský svět | Fandíme filmu
A24
Zobrazit další 3 obrázky
Harper v poutavé upoutávce pronásleduje osobní tragédie, podivný přízrak a okolní muži. Nebo muž?

Novinka Alexe Garlanda byla mezi diváky vysoce očekávanou událostí poté, co režisér a scenárista publikum zaujal filmy jako Ex Machina či Annihilace, popřípadě seriálem Devs. Snímek Men (Muži) se od počátku tvářil dost tajemně a informace trousil jen po troškách. Nový trailer nás nechává víc nahlédnout pod pokličku a slibuje další sugestivní podívanou.

Už z dřívějška jsme věděli, že hrdinka Harper odjíždí na venkov, aby se vyrovnala s traumatem. To se jí ale vůbec nedaří. Namísto klidu nachází jen další stres. Všechno působí klaustrofobický dojmem. Samotná víska a okolní lesy, jako by se Harper snažily spolknout. Sleduje ji jakýsi stín. A všichni muži v okolí se k ní chovají nepříjemně, až antagonisticky. Domácí je možná jen zvláštní, zato kněz už je vyloženě útočný, policajt opovržlivě přehlíživý a osazenstvo hospody na ni kouká jako na kus masa.

Hudba traileru připomíná skřípání nehty po tabuli a znepokojivý dojem podtrhuje skutečnost, že Harper v podání Jessie Buckley je jedinou ženou široko daleko a všechny muže hraje Rory Kinnear. Obsazení pak doplňuje už jen Paapa Essiedu v roli hrdinčina zesnulého partnera. Tohle prostě vypadá po všech stránkách dobře a nezbývá než doufat, že se snímek co nejdřív po mezinárodní premiéře (20. května) dostane i do Česka a na Slovensko.

Podklady a foto: A24

Galerie: 4

Men: V paranoidním psychothrilleru hrdinku svírá mužský svět | Fandíme filmu Men: V paranoidním psychothrilleru hrdinku svírá mužský svět | Fandíme filmu Men: V paranoidním psychothrilleru hrdinku svírá mužský svět | Fandíme filmu Men: V paranoidním psychothrilleru hrdinku svírá mužský svět | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu