Ant-Man 3: Herec z Avengers potvrdil, že jej ve filmu uvidíme

Ant-Man 3: Herec z Avengers potvrdil, že jej ve filmu uvidíme | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 2 obrázky
V Ant-Man and the Wasp: Quantumania nás čeká muzikálové číslo.

Samuel L. Jackson se stavil v podcastu Happy Sad Confused a prozradil zajímavou skutečnost. Kromě již známých marvelovských projektů se na něm můžeme těšit také v Ant-Man and the Wasp: Quantumania. To dosud nebylo veřejně známou skutečností a herec to před redaktorem z ničeho nic odhalil.

Jackson mluvil o tom, že kdysi dávno bývalo natáčení filmů skutečně časově náročné, takže člověk stihl pár filmů do roka, zatímco teď se často stává, že se natáčení různě překrývají a herci (u akčních velkofilmů) nemusejí být nutně k dispozici po celou dobu. Jacksonovi se tak loni stalo, že prakticky naráz točil v Londýně hned tři různé marvelovky. Minisérii Secret Invasion, The Marvels a Ant-Man and the Wasp: Quantumania. O prvních dvou projektech jsme věděli, třetí odhalení je novinkou. Můžeme se domnívat, že postava Nicka Furyho nebude mít v příběhu nijak rozsáhlou roli, když nám dosud její účast byla zatajena.

Na závěr se můžete podívat na dotáčky Ant-Mana 3 v Los Angeles. Z těch už jsme nedávno viděli nějaké fotografie. Teď se ale objevilo video, v němž můžeme slyšet na place hudbu, jež scénu doprovází. Z toho můžeme usuzovat, že nás ve snímku čeká hudební, nebo vyloženě muzikálová sekvence. Což by pro svět Marvelu jednoznačně bylo další zajímavé zpestření.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 27. 7. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors v roli padoucha Kanga Dobyvatele.

Foto je ilustrační, Ant-Man a Wasp

Zdroj: Happy Sad Confused

Galerie: 3

Ant-Man 3: Herec z Avengers potvrdil, že jej ve filmu uvidíme | Fandíme filmu Ant-Man 3: Herec z Avengers potvrdil, že jej ve filmu uvidíme | Fandíme filmu Ant-Man 3: Herec z Avengers potvrdil, že jej ve filmu uvidíme | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest