Kocour v botách 2 bude mít vymňouknuté obsazení

Kocour v botách 2 bude mít vymňouknuté obsazení | Fandíme filmu
Dreamworks
Zobrazit další 1 obrázek
Seznamte se s herci, jejichž kočičí jazýčky promluví ve snímku Kocour v botách: Poslední přání.

Minulý týden bylo potvrzeno, že se na letošní podzim skutečně počítá s premiérou animáku Kocour v botách: Poslední přání. Ještě než bude během zítřka uvedený trailer, bylo odhalené obsazení filmu. To v originále bude celkem nabušené.

Netřeba zdůrazňovat, že v hlavní úloze se vrací Antonio Banderas a Salma Hayek se vrátí jako Čiči Tlapička. Součástí ústředního tria bude nově pes Perro, jehož namluvil Harvey Guillén, známý především ze seriálu Co děláme v temnotách. Celou trojku můžete vidět dole v galerii na prvním zveřejněném obrázku.

I zbytek obsazení je nicméně parádní. Ve snímku budou promlouvat také Florence Pugh (Black Widow, Malé ženy), Olivia Colman (Favoritka, Koruna), Wagner Moura (Narcos), Ray Winstone (Black Widow, Beowulf), John Mulaney (Big Mouth, Chip a Dale), Da’Vine Joy Randolph (The Lost City), Anthony Mendez (Jane the Virgin) a Samson Kayo (Our Flag Means Death).

Synopse praví, že dva měsíce po událostech předchozího filmu Kocour v botách zjistí, že jeho vášeň pro dobrodružství si vybrala krutou daň: Podařilo se mu poztrácet už osm z devíti kočičích životů a zbývá mu tedy jeden poslední. Vydává se na epickou výpravu, aby objevil legendární „Poslední přání“ a svoje ztracené životy získal zpátky. Režírují Joel Crawford a Januel Mercado. Datum premiéry je ohlášené na 22. září 2022.

Foto: Dreamworks

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Kocour v botách 2 bude mít vymňouknuté obsazení | Fandíme filmu Kocour v botách 2 bude mít vymňouknuté obsazení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest