The Marvels: Superhrdinky mají doplnit další dvě známé tváře

The Marvels: Superhrdinky mají doplnit další dvě známé tváře | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 2 obrázky
Marvel už do budoucna samostatné příběhy prostě točit nebude – všichni potkávají všechny.

Zenobia Shroff hraje u Marvelu maminku Kamaly Khan, nové hrdinky, jíž potkáme v minisérii Ms. Marvel. Zenobia bude vystupovat i v celovečerním snímku The Marvels, kde se Ms. Marvel (Iman Vellani) potká s Captain Marvel (Brie Larson) a Monicou Rambeau (Teyonah Parris). A vypadá to, že se Zenobii podařilo ze zákulisí nasdílet něco, co sdílet neměla. Herečka už inkriminující fotografii stačila ze svého účtu smazat (nebo jí prostě odjela ze storýček), ale čiperní fanoušci pořídili screenshot.

Na něm můžeme vidět, že kdesi v rozostřeném koutě fotografie Zenobia krom hlavní části záběru mimoděk zachytila také vylepené fotky svých hereckých kolegů. A krom již veřejně známých herců jsou mezi portréty také dvě nečekané tváře. Konkrétně to jsou Lashana Lynch a Tessa Thompson!

Asi nejde zcela vyloučit, že si nějaký vtipálek někde na internetu dal tu práci a vyrobil sofistikovaný podvod, nicméně, pokud je fotka od Zenobie autentická, tak by to znamenalo dvě věci: Ve snímku vystoupí Maria Rambeua (Lynch), máma Moniky. Jak víme z WandaVision, v současné kontinuitě už zemřela, tudíž by se musela vrátit skrze flashbacky, nebo nějakým obdobným způsobem. A Tessa Thompson představuje ve světě Marvelu Valkyrie, mocnou bojovnici z Asgardu, kterou vídáme od Thora: Ragnarok. Stala se z ní vládkyně Nového Asgardu na Zemi, takže pokud budou hrdinky The Marvels potřebovat nějakou vesmírnou radu, tak asi není důvod, proč se nepřeptat právě u Valkyrie. Režisérka Nia DaCosta navíc Tessu dobře zná z natáčení snímku Little Woods, je tedy pochopitelné, že si svou starou parťačku od Marvelu vyžádala.

The Marvels je pokračování snímku Captain Marvel. V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Shamier Aderson, Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Dle nepotvrzených informací by se měli vrátit také Samuel L. Jackson a Jude Law. Režíruje Nia DaCosta, která napsala scénář spolu s Megan McDonnell. Datum české premiéry je stanoveno na 16. února 2023.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Captain Marvel

Zdroj: halobearers

Galerie: 3

The Marvels: Superhrdinky mají doplnit další dvě známé tváře | Fandíme filmu The Marvels: Superhrdinky mají doplnit další dvě známé tváře | Fandíme filmu The Marvels: Superhrdinky mají doplnit další dvě známé tváře | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest