John Wick 4: Kratičký teaser odhalil nové datum premiéry

John Wick 4: Kratičký teaser odhalil nové datum premiéry | Fandíme filmu
Lionsgate
Otřete si slzy a připravte se, John Wick 4 se zásadním způsobem opozdí.

Keanu Reeves je momentálně k vidění v kinech v The Matrix Resurrections. Na jeho další akční návrat si fanoušci budou muset počkat déle, než předpokládali. Po posledním covidovém odkladu jsme se pokračování série John Wick měli dočkat 27. května 2022. Teď je ale tenhle termín pasé. Studio Lionsgate snímek odložilo a to dokonce výrazně. Nově se počítá s premiérou 24. března 2023 (v zemích, kde se novinky uvádějí v pátek, u nás tedy o den dříve).

Studio se zřejmě rozhodlo uhnout z květnového termínu kvůli tomu, že se na něj před časem přesunul Top Gun: Maverick. Můžeme pouze odhadovat, že v dřívějších termínech si studio není jisté, jak to bude vypadat s pandemickou situací v kinech a v pozdějších termínech roku 2022 už je asi celkem plno. Tím pádem se čtvrté dobrodružství Johna Wicka postupně odkládá až o dva roky oproti prapůvodnímu předpokladu. Níže si můžete přehrát kratičké video, které změnu uvozuje:

Keanu Reeves se vrací jako John Wick, Laurence Fishburne jako král Bowery, Lance Reddick jako Charon a Ian McShane jako Winston. Nově byli zatím obsazeni Scott Adkins, Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Marko Zazor a Shamier Anderson. Režíruje opět Chad Stahelski. Scénář napsali Shay Hatten a Michael Finch. Natáčet se bude letos v létě v Paříži, Berlíně, New Yorku a Japonsku. Premiéra je stanovena na 24. 3. 2023.

Podklady a foto: Lionsgate

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu