Mission: Impossible 8: Koukněte se na ještě šílenější Cruisův kousek

Mission: Impossible 8: Koukněte se na ještě šílenější Cruisův kousek | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Natáčení sedmičky bylo extrémně nebezpečné. V osmičce se Tom Cruise překoná.

Začátkem září jsme se dozvěděli, že se premiéra Mission: Impossible 7 odkládá na 29. září 2022. Na dosud nejnebezpečnější kousek filmografie Toma Cruise si tak ještě budeme muset ještě počkat. Který to byl? Herec a filmaři na srpnovém CinemaConu potvrdili, že je je to známá scéna, v níž se Tom v Norsku rozjel na motorce ze skalnatého srázu, skočil na stroji z útesu, opustil jej a za letu rozevřel padák.

Aby Cruise zvládl kousek bezpečně provést, absolvoval 500 seskoků padákem a 13 000 skoků na motocyklu (do díry s molitanem). Tom toužil na motorce sjet ze skály už od dětství a nakonec se mu to skutečně poštěstilo. Tím to ale ještě nekončí. Režisér Christopher McQuarrie na CinemaConu uvedl, že v Mission: Impossible 8 Tom provede kousek, který je ještě hrůznější. Jaký to bude?

Natáčení sedmičky skončilo 9. září. A ještě ten den začal Cruise trénovat na nové kaskadérské číslo. Nejprve zhruba od 9 do 25. září trávil čas u jezera Buttermore na severu Anglie. Na přiložených záběrech můžete vidět, že Cruise seskakuje na paraglidu a při tom dělá nejrůznější vývrtky, či nízké průlety nad zemí.

Od 25. září se potom Cruise přesunul na letiště v Duxfordu, severně od Londýna. Tady jej můžeme na fotkách vidět v tlusté kombinéze a s helmou, jak na klasickém dvojplošníku různě leze po křídle, občas na něm dokonce sedí hlavou dolů! Trénink stále probíhá, takže tyhle momenty, ze kterých tuhle krev v žilách, možná pořád ještě ani nejsou to nejnebezpečnější, co má Cruise pro nás připraveno.

V Duxfordu s Cruisem byla přítomná také Hayley Atwell, která se poprvé objeví v sedmičce jako nová postava Grace. Kdo všechno by se měl v osmém filmu vrátit? Krom Cruise a Attwell by to dle dostupných informací měli být přinejmenším Ving Rhames (Luther), Henry Czerny (Kittridge), Simon Pegg (Benji), Rebecca Ferguson (Ilsa Faust), Vanessa Kirby (White Widow) a Shea Whigham v dosud neodhalené roli. A to možná není všechno! Magazín The Hollywood Reporter nedávno dělal velký profil Henryho Cavilla, který v Mission: Impossible – Fallout hrál záporáka Walkera. Ten se určitě neobjeví v sedmičce, ale mohl by se vrátit v osmičce? Režisér a scenárista Christopher McQuarrie magazínu tajemně odpověděl, že momentálně upravuje scénář osmičky a jen co otočí stránku, mohl by se vrátit prakticky jakýkoliv herec, protože ve filmech nic jako smrt ve skutečnosti neexistuje – jen to, zda daný herec má nebo nemá čas.

Foto: Paramount Pictures

Zdroje: Deadline, Aaron Couch, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Rebecca Ferguson, Amy Byrne, The Hollywood Reporter, Martin Smith, Rebecca Louisa Ferguson tumblr, Tom Cruise News, CW Herald

Galerie: 9

Mission: Impossible 8: Koukněte se na ještě šílenější Cruisův kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 8: Koukněte se na ještě šílenější Cruisův kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 8: Koukněte se na ještě šílenější Cruisův kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 8: Koukněte se na ještě šílenější Cruisův kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 8: Koukněte se na ještě šílenější Cruisův kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 8: Koukněte se na ještě šílenější Cruisův kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 8: Koukněte se na ještě šílenější Cruisův kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 8: Koukněte se na ještě šílenější Cruisův kousek | Fandíme filmu Mission: Impossible 8: Koukněte se na ještě šílenější Cruisův kousek | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu