Příští Transformers a Star Trek se odkládají

Příští Transformers a Star Trek se odkládají | Fandíme filmu
Paramount
Blízká filmová budoucnost v kinech je zase o něco chudší.

Studio Paramount ohlásilo odklad hned dvou svých velkofilmů. Transformers: Probuzení monster měli dorazit v létě 2022, namísto toho je diváci uvidí až 8. června 2023. Tenhle termín pro sebe původně měl zabraný nový celovečerní Star Trek, který teď uhnul z cesty. Nově je jeho termín premiéry oznámený na 21. prosince 2023 (obě uvedená data jsou pravděpodobné termíny pro Česko a Slovensko, které se obvykle o den liší oproti USA).

V tuhle chvíli nejsou známy důvody odkladu. Star Trek se ještě nezačal natáčet, u Transformers naopak už natáčení minulý měsíc skončilo, tak by se asi původní termín dal stihnout. Odsunutí Star Treku by mohlo souviset s nedávnou zprávou, podle které se odkládají příští Star Wars, jež měly být uvedeny právě v prosinci 2023. Možná Paramount takto využil uvolněného termínu. Nebo mohou mít vliv posuny, které studio udělalo už v minulosti – Na rok 2022 Paramout odsunul Top Gun 2 a o několik měsíců se zdrží také Mission: Impossible 7. Studio Paramount patří mezi menší studia a zas tolik obřích velkofilmů nevyrábí, je tedy klidně možné, že si Transformers i Stark Trek prostě šetří, aby to nedopadlo tak, že v jednom roce studio uvede hromadu velkofilmů a v následujícím žádné. Ale stejně tak nelze vyloučit, že oba snímky zkrátka potřebují více času na dokončení.

Nový Star Trek připravuje režisér Matt Shakman (Hra o trůny, WandaVision), podle scénáře Lindsey Beer a Genevy Robertson-Dworet. Transformers: Rise of the Beasts točí Steven Caple Jr. (Creed II) a v hlavních rolích snímku vystupují Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Valez, Peter Cullen a Ron Perlman.

Foto: Paramount

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest