The Batman: Robert Pattinson bude dosud nejrozervanější filmový Batman

The Batman: Robert Pattinson bude dosud nejrozervanější filmový Batman | Fandíme filmu
Warner Bros.
Podle nově zveřejněné synopse nás čeká hodně zuřivý hrdina, který balancuje na pokraji zdravého rozumu.

Režisér Matt Reeves občas mluví o tom, že chtěl The Batmana pojmout hodně realisticky. Realističtěji, než předchozí filmy. Vypadá to, že se tahle snaha bude promítat hlavně do práce s postavami. Abyste mohli běhat po nocích v kostýmu městem a nasazovat vlastní život v boji s lidmi u kterých si často vůbec nemůžete být jistí, že jsou to skutečně zločinci, na to byste nejspíš museli balancovat na hraně šílenství. A nově zveřejněná synopse tenhle směr jen potvrzuje:

The Batman je drsný thriller nabitý akcí, který vykresluje počáteční roky Batmanovy dráhy. Netopýří muž vyšetřuji znepokojivé tajemství, které ničí Gotham a zápolí s tím, jak sám v sobě vybalancovat hněv a touhu po spravedlnosti. Robert Pattinson nabízí syrové a intenzivní podání Batmana jakožto zoufalého mstitele, který přišel o všechny ideály. Pomalu si začíná uvědomovat, že kvůli spalujícímu hněvu není o moc lepší, než nelítostný sériový vrah, jehož pronásleduje.

Ze synopse je patrné, že Bruce Wayne bude zřejmě bojovat daleko víc sám se sebou, než se svými nepřáteli. Hněv, který synopse zmiňuje, dává vzpomenout na momenty, ve kterých vykreslovali Ben Affleck a Christian Bale Batmana úplně nejagresivněji. Určitá vnitřní rozervanost zase může odkazovat k tomu, jak postavu podával Michael Keaton. Každopádně je patrné, že se tvůrci pokoušejí o ambiciózní vykreslení populárního hrdiny, které bude dostatečně odlišné od těch předešlých.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích dorazí Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 3. března 2022.

Podklady a foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest