Studio Sony oznámilo termíny pro dva filmy podle Marvel komiksů

Studio Sony oznámilo termíny pro dva filmy podle Marvel komiksů | Fandíme filmu
Sony Pictures
K Venomovi přibudou další dva jeho mladší bratříčci.

Studio Sony si v pátek navečer zabralo dva termíny pro dva své chystané filmy natočené podle Marvel komiksů. Takovými filmy se rozumí ty, co jsou provázané s Venomem. Prozatím tedy Venom, Venom 2, chystaný Morbius a naplánovaný Kraven the Hunter (Lovec Kraven). Ten má datum premiéry stanovené na 12. ledna 2023 a i další dva termíny Sony oznámilo na stejný rok. Konkrétně jsou to 22. června 2023 a 5. října 2023 (rovnou uvádíme termíny platné pro Českou republiku a Slovensko, kde jsou premiéry velkofilmů uváděny prakticky vždy o den dříve oproti Spojeným státům).

Které nové filmy by Sony mohlo v dané termíny uvést? Možností je hned několik. Aktuálně slaví úspěch Venom 2: Carnage přichází. Studio by mohlo kout železo, dokud je žhavé a na podzim 2023 rovnou nachystat pokračování. Víme, že tvůrci trilogii točit chtějí. Reálně v přípravě je také snímek režisérky Olivie Wilde, u něhož se předpokládá že by mohlo jít o Spider-Woman. A v různé fázi rozpracovanosti jsou také Nightwatch, Madame Web či Jackpot. V Sony také dlouhodobě mluví o samostatném filmu se Sinister Six (i když to vypadá, že skupina padouchů se představí už letos ve Spider-Manovi: Bez domova), před lety se neúspěšně chystal snímek Silver & Black, a pokud se skrz časoprostorové hrátky přesune Peter Parker z Marvel Cinematic Universe do komiksového univerza studia Sony, tak by vlastně jedním z filmů roku 2023 mohl být i Spider-Man 4. Anebo jsem vedle jak ta jedle a studio na své dva termíny plánuje nějaké úplně jiné projekty, třeba takové, o nichž jsme zatím vůbec neslyšeli.

Máte vlastní představu o tom, jaké komiksárny studio Sony nasadí v roce 2023 do kalendáře? Podělte se o své tipy v komentářích.

Foto je ilustrační - Sony

Zdroj: Aaron Couch

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest