Barbie: Margot Robbie našla svého Kena

Barbie: Margot Robbie našla svého Kena | Fandíme filmu
Mattel
Z filmu o plastikové panence pro nejmenší se čím dál tím víc klube jeden z nejzajímavějších projektů nejbližších let.

Filmy inspirované hračkami pro kluky se točí docela v hojném počtu. Hollywood si chce už léta ověřit, zda jde dosáhnout úspěchu i s hračkami pro holky. A kde jinde by se mělo začít, než u dívčí hračky nejslavnější – u panenky Barbie.

Její celovečerní hraný film se chystá už pět let a už tři roky se počítá do hlavní role s Margot Robbie (Vlk z Wall Street, Harley Quinn). Premiéra je však stále v nedohlednu. Teď to však vypadá, že se věci reálně hýbou kupředu. Natáčení má začít začátkem roku 2022 a byl vybraný představitel Kena. Tím se nemá stát nikdo menší než Ryan Gosling! Všestranný herec se prokázal v nezávislých dramatech, drsných kriminálkách, akčních velkofilmech, romancích či muzikálech, jistě dokáže něco zajímavého přinést i postavě proslulého plastikového hezouna.

Na první pohled může znít natáčení filmu s panenkou Barbie jako strašlivý nápad, nicméně s takhle silnou ústřední dvojkou a talentovanou Gretou Gerwig za kamerou (jež zároveň napsala scénář s Noahem Baumbachem) začíná tahle podivnost vyhlížet jako jeden z nejzajímavějších projektů příštích let. Podle serveru Deadline produkce už od začátku vnímala Goslinga jako ideálního kandidáta. Kvůli jeho nabitéu diáři to vypadalo, že spolupráce nedopadne, avšak kvůli neustálým odkladům natáčení se nakonec Ryanovi otevřelo okénko v diáři.

Napjatě budeme vyhlížet, jak to nakonec s „Barbínou“ dopadne.

Foto: Mattel

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest