Adam Warlock: Představitel nového Marvel hrdiny je oficiálně potvrzený

Adam Warlock: Představitel nového Marvel hrdiny je oficiálně potvrzený | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér James Gunn potvrdil obsazení role nového Marvel hrdiny.

Teprve včera jsme vás informovali o tom, že se hollywoodským zákulisím šíří drby o tom, že byl Will Poulter obsazený jako Adam Warlock, klíčová postava Strážců Galaxie 3 a v komiksech svébytný superhrdina. Dnes zprávu potvrdil dobře informovaný a spolehlivý zpravodaj Deadline, aby záhy všechno odkýval i sám režisér James Gunn. Nezbývá než gratulovat.

Poulter na sebe upozornil v Letopisech Narnie: Plavbě Jitřního poutníka, dále vystupoval v sérii Labyrint, v Revenantovi nebo v Černobílé spravedlnosti. Měl být součástí chystané série Pán prstenů, avšak kvůli konfliktu v pracovním harmonogramu z LOTRa vycouval. Server The Cosmic Circus spekuluje, že tím konfliktním problémem mohli být právě chystaní Strážci Galaxie 3.

V komiksech je Adam Warlock uměle vytvořená bytost, která cestuje vesmírem, získává schopnosti obrovského rozsahu, dokáže různě pracovat s energiemi a je zdatným soupeřem pro ty nejmocnější marvelovské postavy. Původně byl vymyšlený jako určitá mesiášská figura a v jeho raných příbězích šlo najít biblické paralely. S postupem času se postupně stýkal se Strážci Galaxie, Fantastickou čtyřkou či Avengery a obecně je jednou z klíčových postav vesmírné části Marvel Universe.

Zdroje: Deadline, James Gunn

Galerie: 2

Adam Warlock: Představitel nového Marvel hrdiny je oficiálně potvrzený | Fandíme filmu Adam Warlock: Představitel nového Marvel hrdiny je oficiálně potvrzený | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest