Wonka: Je tu první pohled na mladšího nástupce Johnnyho Deppa

Wonka: Je tu první pohled na mladšího nástupce Johnnyho Deppa | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Na vlastní oči uvidíte, že Wonka měl stejný módní vkus už v dobách, kdy mu ještě nikdo neříkal „pan“.

Nedávno jsme vás informovali, že natáčení snímku Wonka začalo. V něm se seznámíme s mládím známého majitele čokoládovny, s tím jak k ní přišel a co z něj udělalo muže, jakým je ve známém pohádkovém příběhu od Roalda Dahla. Teď se představitel hlavní role Timothée Chalamet pochlubil svojí první fotkou v kostýmu.

Prohlédnout si ji lze dole v galerii, kde zároveň můžete porovnat mladšího Willyho se starší verzí, kterou ve snímku Karlík a továrna na čokoládu z roku 2005 představoval Johnny Depp. Nový film by se teoreticky měl odehrávat ve stejné kontinuitě, minimálně jej tedy už studio Warner v minulosti označovalo jako současný prequel (filmu s Deppem) a restart značky.

V novém snímku se vrátíme do minulosti, do Wonkova mládí, abychom se dozvěděli, co jej ovlivnilo a proč je takový, jaký je. A kdo ví, možná se dozvíme, kde vlastně vzal slavné Umpa-lumpy. Režíruje Paul King, hlavní roli ztvární Timothée Chalamet, k němuž se postupně přidali Keegan-Michael Key, Tom Davis, Simon Farnaby, Kobna Holdbrook-Smith, Mathew Baynton, Jim Carter, Rich Fulche, Olivia Colman, Sally Hawkins a Rowan Atkinson. Studio Warner by údajně rádo ze snímku rozvinulo celý širší svět postav Roalda Dahla. Scénář spolu s Kingem napsal Simon Farnaby, produkuje David Heyman. Datum české premiéry je stanoveno na 16. března 2023.

Foto: Warener Bros.

Zdroj: Timothée Chalamet

Galerie: 2

Wonka: Je tu první pohled na mladšího nástupce Johnnyho Deppa | Fandíme filmu Wonka: Je tu první pohled na mladšího nástupce Johnnyho Deppa | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu