Mission: Impossible 5 - Tom Cruise potvrzen

Mission: Impossible 5 - Tom Cruise potvrzen | Fandíme filmu
O poznání hůř už to ale zase vypadá s režisérem.

Je to oficiální. Tom Cruise se vrátí jako neohrožený agent Ethan Hunt v Mission: Impossible 5. Poslední Huntovo dobrodružství posbíralo po celém světě přes půl miliardy dolarů a Paramount s partnerskou společností Skydance dal tedy dalšímu pokračování zelenou. J.J Abrams bude opět snímek jistit z producentské pozice, ale nad scénáristickou a režisérskou funkcí se pořád vznáší otazník. Nicméně podle dostupných informací se jméno scénáristy a režiséra dozvíme v brzké době. U režisérského postu se naposledy spekulovalo, že by se ho měl zhostit Christopher McQuarrie, který stojí za loňskou kriminálkou Jack Reacher: Poslední výstřel, kde si Cruise zahrál hlavní roli.

McQuarrie se ale momentálně upsal předělávce Polární stanice Zebra, jejíž originál pochází z roku 1968. Film natočený na motivy románu Alistaira MacLeana vypráví příběh o veliteli americké atomové ponorky, který je nucený se svou posádkou vyrazit na záchrannou misi na severní pól, odkud byl vyslán nouzový signál z polární základny. Plavba se ale neobejde bez potíží, protože na palubě ponorky se mezi posádkou skrývají i členové tajné služby, zrádce a sabotér.

Kdy se spustí kamery obou filmů se aktuálně neví, ale Paramount bude chtít tlačit M:I 5 do výroby zřejmě co nejdříve. Pokud uzme pozici režiséra přeci jen McQuarrie, bude potřeba udělat nějaké změny v harmonogramu, aby se oba filmy časově netloukly.

Zdroje: Deadline, THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu